webbkurs

Det här hindrar dig att nå dina mål!

Det här hindrar dig att nå dina mål: Du själv! Skitjobbigt, jag vet - för visst vill vi skylla på nån annan? Eller på tiden. Alltså bristen på tid. Eller på att vi kanske inte är ämnade att nå just det här målet.

Glömskan hindrar dig

Glömskan hindrar dig från att nå dina mål genom att låta dig glömma det du behöver komma ihåg för att nå dina mål. Jag vet, låter som rena snurren! Men säg att du till exempel har bestämt dig för att nå ett träningsmål och ideligen glömmer dina träningsskor, dina träningskläder eller att boka in tid för träning. Ideligen!

Splittraren håller drömlivet på halster

Splittraren håller drömlivet på halster. Alla framgångar och nådda mål också! Genom att charma upp dig i brygga med all sin kreativitet och sina nya idéer ser Splittraren till att du inte löper linan ut med något, utan får dig att dra igång nya projekt och satsa på nya idéer. Igen och igen och igen ... 

Vagheten skymmer sikten

Vagheten skymmer sikten till det som är dina drömmar och mål. Ja, apropå det här som det handlar mycket om överallt just nu: mål, nyårslöften, drömmar och visioner. Är du vag när du pratar om vad du vill, vem du vill vara, vart du vill och när du vill göra något skymmer du sikten från det du vill nå.

Hälsosamt tillsammans!

Hälsosamt tillsammans! Har du tänkt på hur härligt det är att lätta på hjärtat mellan varven? Få dela med sig av sina frustrationer och låta någon annan ta kommandot?

Så här får du vad du begär

Så här får du vad du begär - ska det verkligen behöva bloggas om? Ja! Om du visste hur många som tror att de vet vad de vill ha och sen ... inte vågar begära det. Och därför inte får det. Och därför tycker att det aldrig går deras väg och att de inte är berättigade till att begära mer av livet än det de redan har.

Hälsoföretagare - ge mer till fler online

Hälsoföretagare - ge mer till fler online utan att jobba mer. Kanske till och med mindre? Men smartare. Snart är det dags för världspremiären av Extended Freedom Academy för hälsoföretagare. Du vet, sådana som oss som vill inspirera, peppa och lära ut hälsosamma vanor och som helst skulle vilja jobba dygnet runt.

Vårstress - finns den?

Vårstress låter motsägelsefullt, tycker du inte det? Vi längtar ju efter våren! Efter sol, värme och långa härliga dagar. Efter att ha tid att njuta, att umgås och att... plantera och planera semester, trimma gräs och sexpack på magen, fixa båt och snygg rumpa.

Du som har hängt med här ett tag vet ju att jag vurmar för min webbkurs Glad Fri Stark. Vet du: det är det fler som gör! 

Utveckla ditt sunda förnuft

Skit i att persa på milen, slaviskt följa träningsprogram och äta de nya superduperhälsobären ... du känner dig själv bäst och vet vad du behöver mest. I´m sure!

Idag har jag varit ute och cyklat igen ... till startlinjen och hem från mållinjen av Göteborgsvarvets seedningslopp. Däremellan sprang jag 10 kilometer. Jag tycker verkligen så mycket om att springa och för mig är glädjen grejen. Glädjen, friheten och styrkan till och med. 

September är snart ett minne blott, men jag hoppas ju såklart att du tar med dig något av de trettio olika tips för motion var dag som jag har levererat på bloggen. Inte för min skull utan för att du ska ha hittat någon form av rörelse du gillar och kanske en början till en ny vana?

Äntligen dags igen! Ny kursstart för den webbaserade kursen Glad Fri Stark blir den 23 oktober. Det innebär sänkta axlar och mera leva life lagom till jul! Länk till kursen här: Glad Fri Stark - webbkursen

Varför?

Idag delar jag med mig av en metod som gör det lättare att fortsätta ta de där små hälsosamma stegen. Min fråga är: vart är du på väg? I filmen poängterar jag vikten av att sätta mål och frågar du mig måste du vara inte sätta varje mål sådär noggrant, smart och mätbart - bara du har mål som ger dig en riktning, så att du vet att stegen du tar leder åt rätt håll.

Det är något skönt, avslappnat och kanske till och med lättjefullt på ett högst hälsosamt sätt över augusti. Som om augusti är den kloka i gänget av sommarmånaderna. Augusti har förstått hela grejen med hälsa. Alltså hälsa på riktigt! Hälsa utan press och prestation. Hälsa där vila är lika viktigt som aktivitet.

Jag börjar nästan, nästan varje dag med att sätta en intention för just den dagen. För att göra mig underlätta mina val och för att skaffa mig en dag jag vill uppleva.  

Det måste vara någon mening med att vi mår bättre mentalt av att springa. Av att röra på oss överhuvudtaget. Som idag, snacka om att jag var frustrerad när jag snörade på mig löpardojjorna och drog iväg.

Hurra! Jag älskar att fira! Framgångar, utveckling och födelsedagar. Särskilt min... Och idag fyller jag år! 

Jag älskar sommaren! Och hösten. Vintern. Våren. Jag älskar ljuset. Och mörkret. Solen och regnet. Jag gillar att vara ensam. Och att träffa andra människor. Om jag är velig och inte kan bestämma mig? Nej, inte särskilt. Jag är ganska bestämd.

Vad sägs om att möta hösten med ny energi, goda vanor och mer glädje? I augusti går kursen Glad Fri Stark live, på Masegården i Dalarna och du är varmt välkommen!

Jomenvisst, det här är så kul att jag inte kan låta bli att berätta om det! Jag har pratat med tre sköna kvinnor om min webbkurs GladFriStark och i filmen får du veta vad de säger om mig som kursledare. 

Det närmar sig nypremiär på webbkursen GladFriStark - nu i en upplevlad variant! Du vet, det blir bättre och bättre dag för dag... Vi utvecklas hela tiden, förhoppningsvis till det bättre. Det gäller mig också. Och mina kurser. Tur för dig att jag har utvärderat de omgångar som har varit och nu har skapat GladFriStark 2.0. 

Du som vill få energi före semestern, känna axlarna sjunka och hitta glädje, frihet och styrka och som tror att jag har rätt när jag säger att hälsan är en fenomenal hävstång för att åstadkomma det - häng med! Dags för ny omgång av webbkursen GladFriStark för dig som vill vara långsiktigt hållbar.  

Du vet den där känslan, när axlarna sjunker nedåt och du har tid och energi över. När du är glad, fri och stark och livet leker. Vet du vad jag menar?

Så här får du axlarna att sjunka OCH tid över!

Du vet vart du vill, du vet hur du vill leva, du vet vad du behöver göra, vilka vanor du behöver skaffa dig och vilka du behöver göra dig av med, du har tiden, stödet och du har viljan. Ändå blir det inte som du har tänkt dig! Känner du igen dig? Det kan vara för att det hela är större än du tror...

Redo för semester? Nu kommer chansen igen och lagom till midsommar har du skaffat dig mer energi, glädje frihet och styrka. Allt med hjälp av hälsan. Allt utan krångel!

Vem kan egentligen säga nej till ökad glädje? Ytterligare frihet? Och mer styrka? Ingen tror jag. Men nästan ingen tänker på att det kräver att man prioriterar och tränar på det där med glädje, frihet och styrka för att det ska hända. Det kommer liksom inte av sig självt... 

Du som vill ha mer glädje, frihet och styrka i livet och vet att hälsan är viktig för att du ska få energin att orka göra allt du vill göra - det här är för dig! Särskilt om du är frustrerad över att du inte hinner eller orkar träna, äta bra, vila eller skratta så mycket som du vill.

Hälsa mera bjuder på hälsokurser för ledare, inspiratörer, hungriga och gravida... Du kör dem i din egen takt, när du vill, var du vill. Hur smart som helst - precis som du! 

Hälsa på webben - här hittar du följande kurser: 

Ja, jag gillar mitt jobb! Att inspirera människor omkring mig att hitta sitt sätt att använda hälsan som hävstång för resten av livet ger mig en grym boost. Men det är ändå inte av egoistiska skäl jag har lanserat kursen Glad Fri Stark, utan det är för att jag verkligen vill visa på vilket verktyg hälsan är.

Äntligen är nytt startdatum satt för webbkursen Glad Fri Stark satt. Jag längtar till 14 mars - då kör vi igen! Efter förra omgången fick jag så mycket positiv feed back att jag blev alldeles lycklig. Den lyckan kommer du att få glädje av.

Det här landade på min facebooksida häromdagen, från Linda som går min kurs digitala kurs Glad Fri Stark och som jag från början är kund till:

 

Det här landade på min facebooksida häromdagen, från Linda som går min kurs digitala kurs Glad Fri Stark och på vars arbetsplats jag har haft worksshop:

Här kommer dagens fredagsmys: jag släpper en webbkurs för dig som vill ha mer energi och glädje i livet! Är du frustrerad över att du inte hinner eller orkar träna, äta bra, vila eller skratta så mycket som du vill? Jag ger dig en sex veckor lång klapp på axeln (eller spark baken, välj själv!) för att du ska hitta din väg till livsglädje och -energi.

Det är kanske inte alltid läge för förändring, ibland behöver vi softa, reflektera och landa i det som är eller som just har hänt. Men just nu behöver vi göra något! Och vi kan göra något! Varje steg räknas... Hälsa är en mänsklig rättighet och vi som har alla möjligheter i världen till hälsa i överflöd har också ett ansvar för vår hälsa.

Önskar du också ibland att du är en sån som springer på lätta fötter? Som inte är ett dugg sötsugen? Som sover gott varje natt? Som är nöjd med allt som livet ger? Som... bara inte riktigt vet hur du ska hitta motivationen att bli en sån?

Fredag, strålande sol, spring i benen och ett hav som bjuder in till bad - ingen större konst att vara tacksam idag:-) Jag är inte bara tacksam över veckodag och väder, utan över en övning som min kiropraktor visade mig när jag fajtades med löparknä.  Han kallade den för SamanthaFox-övningen, men det är en helt annan historia.

Hängmattevädret är här! Perfekt tillfälle att förkovra sig med en webbkurs, eller hur?! Våra webbkurser fixar du med hjälp av läsplatta, smartphone eller dator och kan lugnt ligga kvar i hängmattan. Vi har bland annat kurser inom kost, träning, stress och hälsosamt ledarskap. Och: under juli ger vi dig 25 % rabatt på de flesta* av våra kurser!

Grattis till dig som är gravid! Av många anledningar... En av dem är att vi nu lanserar webbkursen Eat Clean under graviditeten för dig. Och kör lanseringspris t.o.m. 15/7-2015!

Spring för förändring och bli en del av en global rörelse genom att röra på kroppen.

Som chef kan du påverka mycket och det här är kursen för dig leder andra och vill göra ditt bästa för att dina medarbetare ska kunna göra sitt bästa genom att stressa upp när det behövs och stressa ner när det behövs. Alla organisationer går igenom mer eller mindre stressfyllda perioder och i alla organisationer finns medarbetare som hanterar stress på olika sätt.

Det här är kursen för dig som vet att du behöver återhämta dig mellan varven. Och vem behöver inte det? Det här är alltså en kurs för alla och kanske framför allt för dig som tycker att du inte har tid att träna, men gärna vill.

Att leda hälsosamt är framtiden och även chefer är människor, kanske till och med större sådana när de tar hjälp? Kursen riktar sig till dig som har fått äran och utmaningen att inspirera dina kollegor till bättre hälsa och till att göra hälsan till en naturlig del av ert arbetsliv.

Detta är kursen för dig som vill må bättre, få mer gjort och få ett skönare roligare liv. För dig som vill ha inspiration och enkla förklaringar om sambanden mellan kost, träning, återhämtning – hur det påverkar din personlighet och bidrar till effektivitet och glädje, och ger dig mer tid.

Att leda hälsosamt är framtiden! Det här är kursen för dig som vill öka företagets lönsamhet med den starkaste resursen du har: din personal. Deras och din hälsa ger er försprång till framgång – ökad hälsa = ökad effektivitet, produktivitet och motivation. Precis som hälsan för de flesta av oss är ett val, är det ett aktivt val att leda hälsosamt.

Friska medarbetare med hälsosamma ledare gör ett hälsosamt företag. Ett företag som har en tydlig hälsostrategi är lönsamt, effektivt och produktivt. Kursen ger en tydlig arbetsmodell att utgå ifrån när ni vill hitta bästa laguppställningen, utse rätt lagledare och blåsa igång den lönsamma hälsomatchen där alla i laget, oavsett utgångsläge, siktar mot samma mål.

Att leda hälsosamt är framtiden! Dina medarbetares hälsa är avgörande för företagets effektivitet och lönsamhet och det är därför av vikt att prata hälsa i utvecklande syfte. Kursen riktar sig till dig som är ledare och vill lyfta in hälsan som en naturlig del av dina medarbetarsamtal. Något alla borde göra!

Man skulle alltid ha med sig en Malin

Så sa en av våra deltagare på en kurs där vi var på plats fysiskt. Även om vi har lite (eller, ja - mycket) svårt att hälsa på alla överallt och alltid, så finns faktiskt möjligheten för dig att alltid ha med dig en Malin: Våra webbkurser går när du vill och var du vill. Och vi är med! 

Idag är det visst grammatikens dag... Tänkte på hur skönt det är att ha det i sig, att orden kommer i rätt ordning och med rätt ändelser (nästan) jämnt utan att jag behöver anstränga mig. Ja, på svenska alltså, som jag ju har tränat sedan innan födseln.

Nu lanserar vi Sveriges bästa webbportal inom träning och hälsa. Chefer och andra vanliga människor - här hittar ni kurserna som ger er verktygen och kunskapen ni behöver för att leva och leda med hälsan i fokus.  

Håll i hatten, i september lanserar vi Sveriges bästa portal för webbkurser inom hälsa och träning. Här hittar du kurser för både företag och privatpersoner med en sak gemensamt: de ger mer hälsa.