Malin Lundskog

Malin Lundskog pratar med inlevelse och ödmjukhet om hälsa. Och med humor om alla ursäkter att inte hälsa… Boka en föreläsning och/eller workshop

Malin Lundskog

Träna tillsammans för teamet, glädjen och energin! Malin peppar både irl och på webben

Malin Lundskog

Alla kan springa! Med Malin som löpcoach blir det flås med en stor dos löparglädje.

Malin books

Malin peppar genom att skriva

Hälsopepp med Malin Lundskog

Hälsopepp!
Boka 30 eller 60 minuters hälsosam vägledning med Malin,
mer info hittar du under fliken Träning   

Senaste blogginläggen

sidoplanka med rotation

Glad midsommar! Förutom grodhoppen runt midsommarstången kanske du har fullt upp med att äta sill, välkomna gäster, hålla koll på grillen och hela släkten. Snacka perfekt passa på-träning för dig:

Träna ben - häng tvätt

Dags att tvätta midsommarstassen? Passa på att få in knäböj och tåhävningar! Och ett gäng upphopp däremellan... Varsågod, dagens passa på-träning:

Core i par - parcore...

När du får oväntat besök i sommar... Eller när du hänger med någon som du vill komma närmare? Dagens passa på-träning: core i par!

Utfall med gräsklipparen

Oftast gör jag visserligen utfall mot gräsklipparen. För att den inte startar, för att jag tycker att någon annan ska klippa gräset eller för att jag glömmer att jag kan göra utfall med den?

träning och kurragömma

Första passapå-träningen för den här veckan. Passar fint när du leker kurragömma, när du bara vill gömma dig eller...

Fit for Beach2017

Håll i hatten för här kommer mitt allra hetaste tips på hur du kommer i form för stranden i sommar. Du fixar det! Det är ju ändå fem dagar kvar till midsommar...

Gott snack om Malin

Jomenvisst, det här är så kul att jag inte kan låta bli att berätta om det! Jag har pratat med tre sköna kvinnor om min webbkurs GladFriStark:

Länge leve kärleken!

All you need is love, kärleken från och till andra och kärleken till dig själv. Jepp, du behöver din egen kärlek också! I alla fall om du vill leva ett gôtt, hållbart och hälsosamt liv...

Hälsokreatörerna Malin Lundskog och Malin Odéhn har skrivit boken som varje framgångsrik ledare vill och behöver läsa. De vänder ut och in på det populära friskvårdsbidraget och levererar hälsosamma sanningar, mängder av tips och lär ledare att ha hälsan i fokus.

Läs mer & köp ››

Några varv runt jorden bara, en hel bok fullknôkad med löparglädje. Tillsammans med drygt 40 andra författare skriver Malin om det som handlar om löpandets själ. Om njutningen i löparspåren en tidig sommarmorgon. Om nervositeten inför ett lopp. Om livet. Och löpning…

Läs mer & köp ››

Nyheter på film

sidoplanka med rotation

Core i par - parcore...

Utfall med gräsklipparen

Gott snack om Malin

Få det gjort!

Göteborgsvarvet

Jag finns på Instagram!

Följ mig Facebook!

Skicka ett kul meddelande