Malin Lundskog

Hälsopepp!
Boka 30 eller 60 minuters hälsosam vägledning med Malin
 

Malin Lundskog

Malin Lundskog föreläser om hälsa med inlevelse och ödmjukhet
Och med humor om alla ursäkter att inte hälsa
 

Malin Lundskog

Träna tillsammans för teamet, glädjen och energin!
Malin peppar både irl och på webben

Malin Lundskog

Alla kan springa!
Med Malin som löpcoach blir det flås med en stor dos löparglädje

Senaste blogginläggen

Viktigt att ha hjärtstartare i närheten

Det är klart att det är bra att ha utrustning för hälsa på jobbet. Alla bör veta var det finns ett kit med första-hjälpen. Dessutom så blir det vanligare med hjärtstartare som en del av den utrustning som kan användas för att rädda liv. Men hjärtstartaren kommer faktiskt allra sist. Det finns en hel del att göra för att undvika problem med hjärta och kärl. Inte bara hemma. Här är några tips:

Ur vägen för dig själv så får du goda vanor

Ur vägen för dig själv! Ett bra sätt att komma till skott och skaffa dig de goda vanor du vill ha. Så himla enkelt egentligen, men ändå ... så galet svårt! Vi är mångas om vill förbättra våra vanor, som vet precis vad vi behöver göra, som gör planer, sätter mål och har varenda förutsättning för att lyckas. Och ändå skiter det sig! Allt som oftast för att vi står i vägen för oss själva.

Söndagsposen - och grejen med kroppsspråk

Söndagsposen är tillbaka och det med stjärnglans! Har du tänkt på att du kan använda kroppen för att både lura knoppen och också förstärka en känsla? Alltså: oavsett om du känner dig som en stjärna eller inte kan du alltid posera som om du vore en. För då luras du att tro att du är en och om du tror att du är en, så ... Är du ju en stjärna! Hur smart är inte det? Jättesmart om du frågar mig. 

Fira livet i allmänhet. Eller synnerhet?

Fira livet i allmänhet. Eller synnerhet? Funderar över det, nu när det ändå är fredag och fredagar är exceptionellt bra dagar att fira på. Precis som alla andra dagar, he he. Firande är i alla fall i fokus här på bloggen på fredagar och jag har så mycket att fira att jag blir galen. Bra galen! Vad tycker du, är det okej att fira livet sådär bara eller behöver en ha något specifikt att fira för att firandet ska vara berättigat? 

TRX är perfekt hemma. Och borta.

Prestationsfri hälsa i poddformat

Därför blir jag inte klar med min roman

Fixa sommarformen - tillsammans med oss?!

Nyheter på film

Mastermind med hälsoprofil - vill du testa?

hälsoföretagare - ge mer till fler online

Motion, den enda vanan du behöver?

Följ mig på Facebook och Instagram!

 
 

Skicka ett kul meddelande