Malin Lundskog

Alla kan springa!
Med Malin som löpcoach blir det flås med en stor dos löparglädje

tjejgänget 2.0

Häng med på Malins webbkurser för hälsosamma vanor,
sänkta axlar och ett liv fyllt av glädje och energi!

Malin Lundskog

Malin Lundskog föreläser om hälsa med inlevelse och ödmjukhet
Och med humor om alla ursäkter att inte hälsa
 

Malin Lundskog

Hälsopepp!
Boka 30 eller 60 minuters hälsosam vägledning med Malin
 

Senaste blogginläggen

Ta glädjen på allvar

Ta glädjen på allvar, den är nämligen ingen slump som råkar komma till vissa. Lyckan är inte heller något som bara vissa har rätt till. Alla har samma rätt att vara lyckliga! Må bra! Vara tillfreds! Du kanske har hört någon säga att lyckan drabbar den väl förberedda? Det är precis så det är: lyckan kommer till den som ger den uppmärksamhet. Som tränar på att vara tillfreds. Och som gör sådant som gör en lycklig.

Sju tips för hur du kommer igång!

Sju tips för hur du kommer igång. Jag vet. Du har läst om det förut. Du har kanske till och med sett just de här tipsen förut. Men det skadar inte att dra upp dem igen. Även om de inte gjorde något underverk förra gången, så är läget ett helt annat nu, du är en annan du och du har helt nya förutsättningar att ta till dig samma gamla tips. Kanske är det till och med så att en del av tipsen är nya? Läs, så får du se!

Snacka snällt, även med dig själv - nu i bok

Snacka snällt, även med dig själv är titeln på mitt kapitel i boken Mer än bara ord - på tal om kommunikation. Boken är för dig som vill bli bättre på kommunikation där vi författare skriver om kommunikation ur olika perspektiv. Jag är kommunikationsvetare och har under de senaste 15 åren (kanske fler?) arbeta med hälsa på olika sätt. En av alla saker jag har kommit fram till är att hur vi snackar med oss själva är både A och O. 

Motivation and Beyond

Motivation and Beyond - det är titeln på föreläsningen jag håller på (trumvirvel nu för sjutton!) Skansen Kronan i Göteborg! Coolare ställe att prata motivation och det som händer sen får en leta efter. Och coolare samarbetspartner får en också leta efter. Jag är stolt, glad och jättetacksam över möjligheten att inspirera till goda vanor under eventet Yoga and Beyond som arrangeras av Yogayama Göteborg och Bruce.

Egentid och egen tid. Därför är det skillnad

Jag har testat lymfmassage!

Grym bröststretch och ryggrotation!

Lyckas online i hälsobranschen

Nyheter på film

Hälsosamt tillsammans - gratis mastermind!

Mastermind med hälsoprofil - vill du testa?

hälsoföretagare - ge mer till fler online

Följ mig på Facebook och Instagram!

 
 

Skicka ett kul meddelande