Malin Lundskog

Hälsopepp!
Boka 30 eller 60 minuters hälsosam vägledning med Malin
 

Malin Lundskog

Malin Lundskog föreläser om hälsa med inlevelse och ödmjukhet
Och med humor om alla ursäkter att inte hälsa
 

Malin Lundskog

Träna tillsammans för teamet, glädjen och energin!
Malin peppar både irl och på webben

Malin Lundskog

Alla kan springa!
Med Malin som löpcoach blir det flås med en stor dos löparglädje

Senaste blogginläggen

pride, färgglatt och viktigt för hälsan

Pride, färgglatt och viktigt för hälsan. Och festligt! Du vet förmodligen att jag älskar grejen med folkfest, oavsett om festen handlar om musik, idrott eller att bryta normer. Det är glädjen, gemenskapen och energin i det folkfestliga jag vill åt, det har jag berättat förr. Jag är också övertygad om att ju mer vi bryter normer som inte tycker att vi ska få vara som vi är, desto bättre mår vi och må bra är ju grejen med livet! Och den här bloggen ...

Hälsosamt tillsammans - gratis mastermind!

Hälsosamt tillsammans! Har du tänkt på hur härligt det är att lätta på hjärtat mellan varven? Få dela med sig av sina frustrationer och låta någon annan ta kommandot? Det är ungefär det jag erbjuder i min fria mastermind, där vi gör livet hälsosamt tillsammans.  ... Mastemind med hälsofokus är ett sätt att en gång för alla komma underfund med hur du ska må så bra du kan. Kolla här: 

Viktigt att ha hjärtstartare i närheten

Det är klart att det är bra att ha utrustning för hälsa på jobbet. Alla bör veta var det finns ett kit med första-hjälpen. Dessutom så blir det vanligare med hjärtstartare som en del av den utrustning som kan användas för att rädda liv. Men hjärtstartaren kommer faktiskt allra sist. Det finns en hel del att göra för att undvika problem med hjärta och kärl. Inte bara hemma. Här är några tips:

Ur vägen för dig själv så får du goda vanor

Ur vägen för dig själv! Ett bra sätt att komma till skott och skaffa dig de goda vanor du vill ha. Så himla enkelt egentligen, men ändå ... så galet svårt! Vi är mångas om vill förbättra våra vanor, som vet precis vad vi behöver göra, som gör planer, sätter mål och har varenda förutsättning för att lyckas. Och ändå skiter det sig! Allt som oftast för att vi står i vägen för oss själva.

Söndagsposen - och grejen med kroppsspråk

Fira livet i allmänhet. Eller synnerhet?

TRX är perfekt hemma. Och borta.

Prestationsfri hälsa i poddformat

Nyheter på film

Hälsosamt tillsammans - gratis mastermind!

Mastermind med hälsoprofil - vill du testa?

hälsoföretagare - ge mer till fler online

Följ mig på Facebook och Instagram!

 
 

Skicka ett kul meddelande