Beach 2018 - så här kommer du i form

beach 2018, mindset, Malin Lundskog, Hälsa mera

Beach 2018

Beach 2018 - håll i hatten! Här kommer tipset på hur du kommer i form för sommar, sol och salta (eller söta) dopp. Du fixar det, det är ju ändå en hel dag kvar till juni ..i. Som du vet tror inte jag heller på quickfixar, däremot på sådant som är enkelt att fixa.

Hetaste tipset för dig som vill bli fit for beach 2018

Det här är tipset för dig som känner igen dig i följande: Äntligen! I år ska det ske! I år ska jag vara nöjd med min kropp när jag slänger av mig kläderna på stranden!

Du har visserligen missat det där du bestämde dig för i vintras, eller redan efter förra sommaren, om att komma i form inför den här sommaren och se till att vara nöjd när du hoppar ur kläderna och i baddräkten. Men här får du några sistaminuten-tips, som kommer att hjälpa dig att fixa beach 2018. Eller, så får det vara till nästa sommar ...

Vad ska du då göra för att komma i form till den här semestern? Jo: gilla dig själv! Ta på dig rätt glasögon och se alla de fördelar som din partner, dina barn, dina vänner och dina fans ser hos dig. App, app, app: inga undanflykter! Du vet att det finns bra grejer med dig. Och du, om du tänker att allt positivt andra säger om dig handlar om din personlighet och din insida, inte din utsida så vill jag poängtera att jag inte har nämnt ett enda ord om utsida i det här inlägget. Det är du själv som gjorde den tolkningen. Eller?

Beach 2018 handlar allra allra mest om att du accepterar dig själv och tycker om dig själv. Särskilt insidan! Gör du det så kommer du att gilla det du ser i spegeln också. Jag lovar! Och ännu bättre: tycker du om dig själv, blir du mer mån om dig själv och behandlar dig själv snällt. Den du är snäll mot unnar du all hållbarhet i hela världen och du blir hållbar av att leva hälsosamt. Det ena ger det andra och sommarformen 2018 sitter i huvudet! 

Med den inställningen kommer du att träna för att hålla, inte för att du är missnöjd. Med den attityden kommer du att slå knock out på hela stranden. När du gillar dig själv, kommer du att vara oemotståndlig för sommaren, livet och hela härligheten!

beach 2018, blogg, Hälsa mera, Malin Lundskog, tyck om dig
Havet väntar på dig - njuuut!

Tyck om dig! 

Ja, det där sitter huvudet. Är du ovan vid att gilla dig själv? Börja med små steg och fokusera på de sidor av dig själv som du tycker är okej. Det du fokuserar på växer! Fråga andra vad de gillar med dig och lita på att de talar sanning. Fokusera på det. Ta mod till dig: ställ dig framför spegeln och tala om för dig själv att du äger! Att du är i form för sommaren 2018. Resten löser sig. 

Med detta sagt menar jag inte att fysisk träning är onödig. Absolut inte. Det ena förtar inte det andra och jag kommer att bjuda på fysisk träning här på bloggen under sommaren. Om inte annat för att fysisk träning triggar igång massa sköna måbra-hormoner som gör det lättare att vara vänligt inställd till sig själv. 

Men lägg inte tid och energi på magiska löpsedlar och tipslistor om "platt mage på fyra dagar" eller tight sommar-rumpa på en vecka". Kommer aldrig att funka. Särskilt inte om du inte tycker om dig själv! 

Är du i form för sommaren? Dela gärna, gärna i kommentarer här!

Mer om att tycka om sig hittar du till exempel här: Länge leve kärleken och Tycka om sig
Du kan också söka på mental träning och hälsopepp på bloggen. 

Du vet väl att jag har webbkursen GLAD FRi STARK - där får du verktyg både för att tycka om dig och för att hitta ditt bästa sätt att skaffa goda vanor. I kursen ingår boken med samma namn. Är du nyfiken på enbart boken? Kolla här: boken GLAD FRi STARK

Ses snart igen! Tills dess:

heja heja dig!

Malin

OCH DU: du missar väl inte galapremiären av satsningen på Facebook live tillsammans med Madeleine Rybeck? Ikväll kl 20 på min Facebooksida

Kommentarer

Permalink

Åh vilken fin bild på dig! Underbart vackra kvinna!!

Jag håller på att läsa "come as you are" av Emily Nagoski och hon ger samma råd som dig ovan och ber oss läsare även att skriva en lista på allt vi gillar med våra kroppar. Jag har ännu inte gjort en fysiskt, men mentalt har jag noterat en glädje kring mina ärr som syns som gör mig unik. Och en glädje till hur det känns att smörja in min kropp med mina egna händer. En fröjd vissa dagar - när jag låter mig ta det långsamt.

Tack för bra pepp och inlägg!

Permalink

Åh vilken fin bild på dig! Underbart vackra kvinna!!

Jag håller på att läsa "come as you are" av Emily Nagoski och hon ger samma råd som dig ovan och ber oss läsare även att skriva en lista på allt vi gillar med våra kroppar. Jag har ännu inte gjort en fysiskt, men mentalt har jag noterat en glädje kring mina ärr som syns som gör mig unik. Och en glädje till hur det känns att smörja in min kropp med mina egna händer. En fröjd vissa dagar - när jag låter mig ta det långsamt.

Tack för bra pepp och inlägg!

Permalink

Tack för ett bra inlägg! Slängde precis i mig en chokladkaka när jag läste det ;)
Jag tror det är en enorm skillnad på att träna för att känna sig hälsosam än att träna för att man är missnöjd.
Träna för att trivas och frisätta endorfiner och inte för att "straffa sig själv". En enorm skillnad.
Jag tror heller inte man på riktigt kan älska någon annan om man inte på riktigt älskar sig själv...

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Begränsad HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.