Bokmässan - glädje, kaos och skring

bokmässan 2017

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Storytel och Bokus 

I morgon (30 september) kör jag bokmässe-race hela dagen. Vi ses i monter F02:53 - där jag hänger med den löpande skrivcoachen, en bed&breakfastägande kokboksförfattare och en jazzälskande fotograf.

Jag pratar mer än gärna om hälsa, löpning, skrivande
Du är jättevälkommen förbi vår monter F02:53 för att prata om hälsa i allmänhet, om glädje, frihet och styrka, löpning, träning och självklart också om skring - resan till Italien som Jeanette Niemi och jag arrangerar tillsammans på Villa Ottilia. Mer om skring (skriv- och spring) här: Skriva + springa = sant

Och jag kommer att ha med mig böcker:
Glad fri stark - en bok om hälsa

Glad Fri Stark - en bok om hälsa
Glad fri stark är ju boken som inte finns än, men möjligheten att förköpa den finns! Det kan du göra i montern på bokmässan imorgon om du vill (mer om fin-fina förköpserbjudanden här: GLAD Fri STARK - en bok om hälsa). Vill du hellre bevaka den kan du till exempel göra det på  Bokus 

Hälsan i fokus - för framgångsrika ledare
Hälsan i fokus - för framgångsrika ledare, boken som underlättar ett hälsosamt ledarskap är lika aktuell i dag som när den släpptes på bokmässan för tre år sedan. Den kommer jag att ha med mig till specialpris, annars hittar du den på  Bokus förstås.

Några varv runt jorden, bara
Några varv runt jorden, bara är en samling underbara historier om löpning. Om löparglädje, löparliv och löparslit. Det är en bok om löpning skriven av löpare, varav en är jag. Har faktiskt bara en kvar, så där är det verkligen först till kvarn som gäller. Eller Bokus.

Jo, synderna får plats
Jag har ju också skrivit noveller om de sju dödssynderna som, i nutida tappning, utspelar sig i Göteborgsmiljö. Så, jag har även synder med mig i bagaget. Du som hellre vill lyssna på synderna ska ladda hem SYND - de sju dödssynderna tolkade av Malin Lundskog på Storytel

Bokmässan, glädje och kaoset
Glädjen i att få hänga med härliga människor - den är genuin. Jag gillar det så mycket! Och att få dela med mig av min inställning om hälsa är extra grädde på det härliga moset. 

Kaoset på bokmässan är lite av grejen med att vara där. Jag vet att det är så kortvarigt, så det är bara att släppa kontrollen och åka med. Man vet aldrig vart det leder, vilka nya kontakter man skaffar och vad man lär sig för nytt. Go with the flow mellan varven - det är hälsosamt det också!

Var den jazzälskande fotografen kommer in i bilden? Han har också skrivit (fotat) en bok: Mest jazz. Och en del foto. Skitfin! Väl värd att komma till montern för. Jag lovar! 

Ses snart igen om vi inte ses live på bokmässan lördag 30 september
heja dig sålänge!
//Malin

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.