Firar 1000 följare med tävling!

firar instagram-följare

Så här glad är jag idag. Och lever som jag lär (igen!): Firar framgångar som leder åt det håll jag vill oavsett om framgången är stor eller liten. Välkommen att fira 1000 följare på Instagram med mig! Grymt kul att så många vill hänga med på äventyret (kalla det liv om du vill) där jag vill att fler och fler ska tycka om sig själva, lära känna sig själva och hitta svaret på frågan varför hälsa, träning, bra mat, god sömn, återhämtning och umgänge med andra är bra grejer. För det är det ju! 

Personliga rekord på milen, flest salladsluncher eller mest tvättbrädelika magen är inte det som skapar glädje, frihet och styrka i livet även om de grejerna kan vara en del av vägen. För vissa, inte för alla. Jag tycker att det är klart värt att fira att jag kanske kan inspirera i alla fall några av de 1000 följarna och att de mår gott av att ta del av det jag delar och att det här med att vara hållbar och hälsosam inte behöver vara så himla krångligt. Så: vill du fira med mig? Tävla? 

Tävling!
Firar genom en tävling där vinsten är min webbkurs GladFriStark - med hälsan som hävstång för dig och en vän. Reglerna ser ut som såhär: 

  1. Om du inte redan följer @halsameramalin på Instagram - gör det!
  2. Under bilden (på Instagram) som ser ut som den här i blogginlägget taggar du en vän per kommentar (som också följer/börjar följa mig) och motiverar varför ni ska vinna varsin plats till kursen - du måste ha en öppen Instagramprofil för att det ska funka (kan ju öppna tillfälligt...)
  3. Håll tummarna!

Tävlingen pågår till och med torsdag 17/8-2017, jag är enväldig domare och vinnarna tillkännages på fredag (18/8). Vad kul det ska bli tycker jag - hoppas att du håller med!

Ses snart här igen, men kanske först på Instagram? 

//Malin

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Begränsad HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.