Fit for Beach2017

det sitter i huvudet

Håll i hatten för här kommer mitt allra hetaste tips på hur du kommer i form för stranden i sommar. Du fixar det! Det är ju ändå fem dagar kvar till midsommar...

Innan du får ta del av det där heta vill jag bara berätta en grej: jag bjuder på passapåträning här på bloggen varje dag nästa vecka, du vet sån där träning som du kan passa på att få till när du... väntar på att grillen ska glöda,lockar på katten, hänger tvätten, leker kurragömma och hälsar gästerna välkomna. För även om det är sommar och ledigt är det en skön känsla av att vara effektiv och få mer tid över till att vara... ledig? 

Välkommen att hänga med! 

Hetaste tipset för dig som vill bli fit for beach 2017
Det här är tipset för dig som känner igen dig i följande: Äntligen! I år ska det ske! Du har visserligen missat det där du bestämde dig för i vintras, eller redan efter förra sommaren, om att kommma i form för sommaren och se till att vara nöjd när du hoppar ur kläderna och i baddräkten.Men får du några sistaminuten-tips, så kommer du att klara det! Eller... så får det vara till nästa sommar. 

Vad ska du då göra för att komma i form till den här semestern? Jo: gilla dig själv! Ta på dig rätt glasögon och se alla de fördelar som din partner, dina barn, dina vänner och dina fans ser hos dig. App, app, app: inga undanflykter! Du vet att det finns bra grejer med dig. Och du, om du tänker att allt positivt andra säger om dig handlar om din personlighet och din insida, inte din utsida så vill jag poängtera att jag inte har nämnt ett enda ord om utsida i det här inlägget. Det är du själv som gjorde den tolkningen. 

Fit for beach handlar allra allra mest om att du accepterar dig själv och tycker om dig själv. Särskilt insidan! Gör du det så kommer du att gilla det du ser i spegeln också. Jag lovar! Och ännu bättre: tycker du om dig själv, blir du mer mån om dig själv och behandlar dig själv snällt. Den du är snäll mot unnar du all hållbarhet i hela världen och du blir hållbar av att leva hälsosamt. Det ena ger det andra och sommarformen 2017 sitter i huvudet! 

Med den inställningen kommer du att träna för att hålla, inte för att du är missnöjd. Med den attityden kommer du att slå knock out på hela stranden. När du gillar dig själv, kommer du att vara oemotståndlig för sommaren!

Hetaste tipset för en semesterform och beach 2017: TYCK OM DIG! 
Och det där sitter huvudet. Är du ovan vid att gilla dig själv? Börja med små steg och fokusera på de sidor av dig själv som du tycker är okej. Det du fokuserar på växer! Fråga andra vad de gillar med dig och lita på att de talar sanning. Fokusera på det. Ta mod till dig: ställ dig framför spegeln och tala om för dig själv att du äger! Att du är i form för sommaren 2017. Resten löser sig. 

Med detta sagt menar jag inte att fysisk träning är onödig. Absolut inte. Det ena förtar inte det andra och jag kommer att bjuda på fysisk träning kommande vecka, för att stärka kroppen ger mental styrka och träning triggar igång massa sköna måbra-hormoner som gör det lättare att vara vänligt inställd till sig själv. 

Men lägg inte tid och energi på magiska löpsedlar och tipslistor om "platt mage på fyra dagar" eller tight sommar-rumpa på en vecka". Kommer aldrig att funka. Särskilt inte om du inte tycker om dig själv! 

Är du i form för sommaren? Dela gärna, gärna i kommentarer här!

Mer om att tycka om sig hittar du till exempel här: Länge leve kärleken
Du kan också söka på mental träning och hälsopepp på bloggen. 

PS. Vill du ha vägledning i hur du hittar ditt sätt att träna på att tycka  om dig? Kontakta mig (heja@halsamera.se alt 0707545624) så kör vi hälsopepp. 30/60 min, mer om det hittar du under Träning (långt ner på sidan)

PPS. Du vet väl att jag har webbkursen GladFriStark - där får du verktyg både för att tycka om dig och för att hitta ditt bästa sätt att leva hälsosamt. 

Ses imorrn, då kommer första passapåträningen!

Malin

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.

En bok som varje framgångsrik ledare vill och behöver läsa. Köp boken!

Ljudböcker! Jag gillar ljudböcker och tycker att Storytel gör rätt! Testa!

Glad fri stark, författare, bok om hälsa

 

Beställ GLAD FRi STARK! Boken om hälsa du inte ska läsa, utan göra ... 

Matkassar är en genial uppfinning, särskilt Årstidernas i trälåda. Testa!