Fixa sommarformen - tillsammans med oss?!

fixa sommarformen, hälsopepp, blogg, Malin Lundskog, Ulrika Gabriel

Fixa sommarformen

Fixa sommarformen, låter det peppande eller deppande? Som ett nödvändigt ont, ett jobbigt måste eller som något alldeles ... alldeles underbart? Och innan du drar några förhastade slutsatser: vad innebär att fixa sommarformen? Häng med ska jag berätta vad det innebär för mig och kanske kanske (hoppas!) kan det inspirera dig. Till och med peppa dig? Så att du när hösten kommer är fit for höstlivet. 

Vaddå fixa sommarformen?

Tja, det där med sommarform har inte med fysisk form att göra om du frågar mig. Det vet du ju vid det här laget, efter att jag har berättat om att lyfta blicken när du tittar dig i spegeln, om att springa med magen bar i sann volanglöparanda och om att snacka snällt med dig själv, som vi gör i Facebookgruppen gladfristark just nu. 

Sommarform är det du behöver för att känna att du är i form för livet, njuta av sommaren och möta hösten som den du vill vara. Om du frågar mig alltså. För några handlar det om mer fysisk träning. För några bättre matrutiner, någon behöver få in regelbunden vila och så finns det några som vill skratta mer. För många handlar det om en helhet. Vad handlar sommarformen om för dig? Dela gärna med dig av dina tankar här, behöver du tips om något särskilt är det ju perfekt att ta upp i kommande blogginlägg! Och häng gärna med på det vi gör tillsammans:

fixa sommarformen

Ensam är inte stark

Tillsammans är mycket starkare! Därför finns Facebookgruppen Fixa Sommarformen dit du självklart är välkommen för att både få och ge sommarpepp och inspiration. Så gör vi det tillsammans. Och vi som välkomnar dig är Ulrika Gabriel och jag. Ulrika hörde av sig till mig i förra veckan och frågade om jag vill vara med och peppa och ... såklart! Jag blev himla glad för inbjudan, tog emot den med öppna armar och idag börjar äventyret under hashtaggen #fixasommarformen. Resten av juli och hela augusti kör vi och jag kan avslöja att Ulrika redan har bjudit på en drömsmoothie - den vill du inte missa! Ser fram emot att träffa dig i gruppen och kanske också under hashtaggen #fixasommarformen på Instagram

Länkar till sådant jag nämner i det här blogginlägget:

Lyft blicken och se din styrka
Volanglöpning tillsammans
 

Facebookgruppen Gladfristark 
Facebookgruppen Fixa Sommarformen

Ulrika Gabriels blogg med mängder av hälsosamma tips!

Ses snart igen,

heja heja dig sålänge!

//Malin

PS. Apropå tillsammans

Du har väl sett att jag bjuder in till fria masterminds med hälsofokus under sommaren? Du är varmt välkommen med din anmälan. 

Kommentarer

Permalink

Låter peppande efter din förklaring. :) kul initiativ!
Min sommarform innebär nog njutning av den där helheten och den harmoni jag känner efter att ha blivit förälder i våras. Att vara här och nu. :)

GRATTIS! till föräldrarskapet. Mitt hetaste tips till nyblivna föräldrar är verkligen precis just det som d själv skriver: att vara här och nu. Finns inget annat just där och då! Jg var själv ganska kass på det, utan ville hela tiden vidare ...

Lycka till och heja heja dig!
//Malin

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Begränsad HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.