Gästbloggare om träning som en del av livet

gästbloggare om träning, Maria Lavestedt Segeblad, Hälsa mera

Gästbloggare om träning som en del av livet

Gästbloggare om träning och annat som är fenomenalt om det är en helt naturlig del av livet. 

Jag heter Maria Lavestedt Segeblad och jag är certifierad professionell tränare och hälsocoach som inriktat mig på träning som stresshantering och personlig utveckling. Jag hjälper mina klienter att finna tid och förutsättningar till ökad stresshantering och livskvalitet genom både fysisk och mental träning. Min ambition är att förenkla och sänka tröskeln till hälsa för att bjuda in träningen till att bli en naturlig del av din vardag.

Jag träffar kvinnor nästan dagligen som vill så mycket i livet och med träningen, men kalendrarna är fulla. Livet rullar på, de säger att de har inte tid eller ork. Men de vill och det blir en ond spiral av dåligt samvete, frustration och ångest.

De får till träningen i perioder, men har ingen rutin på den. Känner du igen dig i detta?

gästbloggare om träning, Maria Lavestedt Segeblad, träning,
Maria anpassar träning efter dagsform och behov. Och ser den som en naturlig del i livet

Tips för positiv cirkel

Jag har tips till dig för att skapa en positiv cirkel där träningen blir av, du mår bra och känner dig glad, nyfiken och stolt över dig själv.

1. Vad är ditt varför? Om du inte vet varför du tränar så kommer du ha svårt med motivationen på lång sikt.
2. Sänk ribban! Du kommer inte få till träningen 3 ggr i veckan året om. Livet kommer emellan, det är inte en fråga om, utan när.
3. Prioritera dig själv! Vågar du ta plats i ditt liv eller kommer allt och alla före dig?
4. Planera! Skapa en överblick över din vardag för att få insikt i vad du kan ta bort men också var möjligheterna till träning och egentid finns.

Mer om mig hittar du på min hemsida: Maria Lavestedt Segeblad Häng gärna med till min Facebooksida också, där jag dagligen stöttar och inspirerar dig för att du ska få ett bättre liv och hälsa.


Hälsar Maria - professionell tränare och hälsocoach

 

Tack för besöket på bloggen Maria, säger jag! Och du som läser: vem vill du ska komma hit och gästa? Ge mig gärna tips på det, så ska jag göra mitt bästa för att bjuda in.

Ses snart!

//Malin
 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Begränsad HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.