Gamla succéer värda ny uppmärksamhet

Main Lundskog promenad

Gå av bussen en eller flera hållplatser för tidigt eller ställ bilen längst bort från entrén dit du ska - gamla tips för mer rörelse värda att uppmärksammas eftersom de är superenkla att genomföra och superbra för hälsan (många bäckar små du vet). 

Tar du i för mycket?
Många gånger tar vi i för mycket när vi ska åstadkomma förändringar, när det i själva verket är så att stordåd består av mängder av små handlingar. De små handlingarna: gör dem! Förringa dem inte, det är tack vare dem du skapar succé. Det spelar ingen roll om det handlar om motion och träning eller något helt annat. Lita på det lilla stegets kraft - det är det som susen gör!

små steg
Varje litet steg betyder massor i det stora hela!

Snart är det oktober
Idag är näst sista dagen av årets september med tillhörande #liteofta-utmaning. Har du hittat något favoritsätt att vardagsmotionera? Har du testat något nytt? Har du återanvänt gamla knep, som dagens bil-/bussalternativ? 

Har jag glömt att ta upp något enkelt sätt att få till mer motion var dag? Tipsa gärna, antingen via mail eller i kommentarer här nedanför. 

Nu njuter vi fredag alla härliga!
Heja heja hela dagen,

//Malin

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.