Ge dig själv en kick i rumpan!

Äntligen! Min webbkurs Glad fri Stark - med hälsan som hävstång kommer, efter mångas önskemål, som en kurs där du börjar när du vill och sköter dig själv. Hur låter det? 

Jag hade faktiskt inte tänkt på det, att alla vill inte ha med mig i matchen utan vill sköta sig själva. När de själva vill. Där de själva vill. De har så rätt! Det är ju en av de allra största finesserna med en webbkurs - att det är upp till kursdeltagarens villkor när kursen ska ske. Därför kommer nu min webbkurs Glad Fri Stark  med hälsan som hävstång som en helt automatiserad webbkurs där du som deltagare sköter dig själv, utan att för den sakens skull skita i andra... 

Det är så himla härligt att få så mycket positiv feed back på kursens innehåll och vad den gör för dem som går kursen. Läs mer om det och om innehållet här:

GladFriStark - med hälsan som hävstång - den helautomatiserade varianten

Låter det här bra? Tag plats!

PS. Du som vill ha mer pepp av mig får det vid nästa kursstart av GladFriStark, den inte helautomatiserade varianten, där vi kör gruppsamtal, mailkommuniaktion och facebookgrupp. Så som det har varit tidigare. Innan jag fick önskemål om att få sköta sig själv alltså... Återkommer om datum alldeles snart! 

 

//Malin

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Begränsad HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.