Glad Fri Stark - en överraskning

Du som har hängt med här ett tag vet ju att jag vurmar för min webbkurs Glad Fri Stark. Vet du: det är det fler som gör! 

Jag har pratat med några av dem som har gått webbkursen och du får veta vad de har att säga om du kollar in klippet här ovanför. Här pratar de om vad de fick ut av att gå kursen och avslöjar om de är glada att de gick den. Det som överraskar mig mest är att de är överraskade av kursen. På ett bra sätt! På ett hälsosamt sätt som ökar glädjen, friheten och styrkan i livet. 

För ett tag sedan frågade jag dem vad de tyckte om mig som kursledare och det får du vet här: Gott snack om Malin

Känner du att du är som de här kloka kvinnorna med hyfsad koll på läget och hälsan, men som har svårt att få till riktigt bra rutiner och med en insikt om att en quickfix inte är grejen som är grejen i det långa loppet, då tycker jag att webbkursen GladFriStark är som gjord för dig. Den är som gjord för hösten och julefriden. Och du: du kommer inte att få ett skvatt dåligt samvete av den! Tvärtom.

Mer om kursen hittar du här: GladFriStark

Och jag är glad, fri och stark i Istanbul just nu. Berätta mer snart såklart

PS. Vet du att du kan följa mig på Bloglovin? Nu vet du i alla fall... Följ här: Follow

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.