GLAD FRI STARK - en bok om hälsa

coola M glad fri stark

GLAD FRi STARK - en bok om hälsa
GLAD FRi STARK är boken för dig som är soffpotatis och vill få tummen ur! Och för dig som är prestationsprinsessa och vill sänka dina axlar. GLAD FRi STARK är en bok om hälsa och personlig utveckling fri från quick fixar men med mängder av magkänsla och gott samvete.Den andre december 2017 släpptes boken. 

Boken är ett träningsredskap för att skaffa hälsosamma vanor, gilla dig själv och hitta modet att se dina ursäkter i vitögat. Min förhoppning är du genom att följa mina fem framgångsformler, The Magic Five, lägger det dåliga samvetet bakom dig och får mer energi att leva och njuta av livet medan det pågår. Jag har lämnat utrymme för reflektion i boken, så att just du kan hitta just ditt sätt att hälsa mera™. 

Här kan du köpa boken:
Glad Fri Stark - en bok om hälsa

Hälsa mera-bloggen följer du bäst på Bloglovin´ 

ps. undrar du vad den rosa elefanten har med det hela att göra, så är svaret: ingenting egentligen. Förutom att Coola M (som elefanten heter) är min maskot ...

coola M

Kommentarer

Jag gillar att träna. Men är en periodare. Kan lätt bli beroende och träna för mycket. Just nu tränar jag inte alls. Kanske jag med hjälp av din bok kan hitta en lagom väg, att hitta en balans i träningen. Din vinkel i boken låter intressant i alla fall :) Lycka till med boklanseringen!

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.

Det snällaste du kan göra för en författare: köp hennes bok!

Jag har köpt träningsredskap som miniband och trx hos Träningspartner.

Glad fri stark, författare, bok om hälsa

 

Beställ GLAD FRi STARK! Boken om hälsa du inte ska läsa, utan göra ... 

En hel bok fullknôkad med löparglädje. Köp boken!