Glad Fri Stark - i elfte timmen...

fem i tolv Malin Lundskog

Varje onsdag kl 11.55 livesänder jag i Facebookgruppen GladFriStark om hur vi som vill bli långsiktigt hållbara kan använda hälsan som hävstång. 

Vad jag pratar om?
Ibland visar jag perfekt teknik för armhävningar, ibland pratar jag om stress. Någon gång har det handlat om vikten av att sätta mål och en annan gång pratade jag om löpning. Jag har pratat återhämtning, skratt och andra hälsosamma härligheter också, men aldrig aldrig någonsin pratar jag om universalllösningar, quickfixar eller platta magar. 

Gruppen handlar om hälsa på riktigt och i sin helhet, utan press och prestation och hets. Min mission med den är att förändra världen. Inte mer än så... 

För att förändra världen så att den blir en plats där alla har och tar möjligheten att leva livet måste man ju börja någonstans. Jag börjar med dig. Och mig. Och de som är medvetna om att de har chansen till ett liv fyllt av glädje, frihet och styrka, med axlar som sjunker och utan ett uns dåligt samvete. Och jag börjar med att visa på vilken fenomenal hävstång hälsan är för att åstadkomma förändringen. Var börjar du? 

Fem i Tolv
Okej, jag ljög liiite, ibland blir livesändningen kl 12. Ibland fem över. Och ibland någon gång på eftermiddagen. Men den kan hur som helst vara en push att ta steg i rätt rikting även om du själv känner att det är i elfte timmen. I elfte timmen är klockan i inte slagen och det är ju som bekant aldrig för sent. 

Imorgon fem i tolv har du chans att vinna finfint pris dessutom! 
Är du inte medlem i gruppen? Bli det - du är jättevälkommen. Precis som alla andra.

Så, ska du med? Det är ju ändå lillelördag... Du hittar gruppen här: GladFriStark

Vill du bara slänga iväg en kommentar om min strategi för att förändra världen? Gör gärna det i en kommentar här på bloggen! 

Vi ses!

Malin

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Begränsad HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.