Glad Fri Stark-intervaller för dagens motion

Gladfristark-intervaller

Jag älskar musik!
Inte all musik, men generellt: jag älskar musik. Den piggar upp, lugnar ner, tröstar och skänker glädje. Idag använder vi musiken till intervaller för att hjälpa oss med dagens vardagsmotion. Vill du hellre använda de här musikinspirerade intervallerna till träning gör du det såklart! Skillnaden mellan motion och träning? Motion måste du inte vara träningsklädd för. Typ så.

Glad fri stark-intervaller
De här intervallerna kräver sin musik, vill du använda min ska du klicka in dig på spellistan GladFriStark på Spotify. Men, som med det mesta annat: du väljer musik själv. Du väljer ju till och med om du vill motionera var dag, vardag som helgdag eller inte. Men om du väljer att följa dagens tips på Glad fri stark-intervaller, då gör du så här: 

Ut och gå/cykla/spring och öka farten under en låt, sänk farten nästa, öka tredje, sänk fjärde. And repeat! Så många ggr och omgångar under dagen du känner för. 

Kom ihåg: det här är tips för motion - inte träning, öka farten alltså inte samma sak som att köra skiten ur dig! 

Perfekt för transportmotion, lunchpromenad eller dansa/pausa ikväll innan middagen. 

Vilka låtar väljer du från listan? Dela gärna med dig av det. Saknas det någon låt på listan? Säg till, så lägger jag till den såklart. Jag sa ju att jag gillar musik! 

gladfristark spellista

 

 

Septemberutmaningen #liteofta
Imorgon fortsätter septemberutmaningen motion var dag, vardag som helgdag. Det blir djuriskt... Du som hänger på Instagram och vill ha pepp där, när du motionerar - använd hashtaggen #liteofta så hittar vi varandra.

Tips! Följ bloggen på Bloglovin´ så får du inläggen som ett brev på posten.

Ses imorrn! Tills dess:
HEJA DIG!

 

Kommentarer

Vad kul med en spellista! Jag är en sucker för playlists och har typ en miljon på min Spotify! Haha! Ska kolla in din också ;)

Gillar septemberutmaningen med liteofta! <3 Och sättet att köra intervaller på var också spännande tycker jag!

Trevlig helg!
Kram från
Anna

har mängder med listor, men den här återkommer jag till och är den jag själv fyller på så fort jag hör en härligt peppig låt. (så fort? nja, var ett tag sedan nu - dags igen!)

Go helg till dig också!
//M

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.