Glad Fri Stark - mitt i allt...

glad fri stark webbkurs

Det närmar sig nypremiär på webbkursen GladFriStark - nu i en upplevlad variant! Du vet, det blir bättre och bättre dag för dag... Vi utvecklas hela tiden, förhoppningsvis till det bättre. Det gäller mig också. Och mina kurser. Tur för dig att jag har utvärderat de omgångar som har varit och nu har skapat GladFriStark 2.0. 

Och du: det är boka-tidigtpris en dag till. Ville bara säga det... Som en sommarpresent?

Här hittar du all info du behöver: Ge dig själv en kick i rumpan 

Det du får lära dig under kursen är bl.a. att gilla dig själv även om du inte gör det där perfekta varje dag. Du får lära dig att använda fem fenomenala, hälsosamma och hållbara formler utan krångel. Och du får chansen att lyckas. Lyckas skapa ett liv med energi och sänkta axlar som gör att du tar dig an livet, semestern och hösten som kommer snart (skoja bara, den dröjer!) med glädje. Med frihet. Med styrka. Du blir fit for life, helt enkelt! (enkelt? Nja... det kräver ju lite jobb. Kul jobb!)

Ja, jag skrev att vi utvecklas. Förhoppningsvis till det bättre. Just nu verkar det inte gälla alla, men: Jag tänker på vikten av att tycka om sig själv, mitt i allt annat som händer. För tycker vi om oss själva är det lättare att tycka om andra. Tycker vi om andra och visar att vi gör det sprider vi styrka och trygghet. Sprider vi styrka och trygghet sprids det vidare som ringar på vattnet och en god, uppåtgående spiral. Visst känner jag också oro, men jag känner också ett jävlaranamma! Nu visar vi vad som betyder något! Det är värme. Kärlek. Godhet. Trygghet. Tillit. Det börjar hos dig. Och mig. Vi börjar med oss. Sedan går vi tillsammans vidare ut i världen. Och visar världen vad som betyder något.

Vad säger du - ska du med? Dela gärna med kommentar!

Ses snart!

//Malin

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.