GladFriStark på Masegården

Glad Fri Stark Malin Lundskog

Vad sägs om att möta hösten med ny energi, goda vanor och mer glädje? I augusti går kursen Glad Fri Stark live, på Masegården i Dalarna och du är varmt välkommen!

Kursen Glad Fri Stark
Glad Fri Stark är kursen som sänker dina axlar, ger dig gott samvete och, precis som titeln säger, mer glädje frihet och styrka i livet. Uder vecka på Masegården fyller vi på med glädje, energi och glada skratt och rensar rent från sådant vi inte vill ha med oss hem. Sådant som vi inte vill ha med oss in i hösten. Vi använder hälsan som hävstång eftersom hälsa är något vi alla vill ha med oss. Och vad passar egentligen bättre på ett så anrikt hälsohem som Masegården? 

En del av kursen innebär att hitta och slå hål på dina ursäkter, du vet de där ursäkterna som gör att du inte redan har alla de goda vanor du vill ha eller som gör att du inte hittar tiden du behöver för träning. Till exempel...  

Du kommer att få ta del av min fem fenomenala formler för hälsosam framgång: The Magic Five och vi kommer att prova olika typer av träning. Efter våra två timmar/dag under fem dagar tillsammans kommer du att känna skillnad, både fysiskt och mentalt. 

Som jag ser fram emot det här! Du är varmt välkommen att delta på kursen såklart och jag vet att det härliga gänget på Masegården står med armarna öppna, för att ge dig (och dina vänner om du vill bjuda med dig dem) en fantastisk augustivecka i vacker miljö, med god mat, vila och energi. 

Hoppas att vi ses! 

Följ länken Masegården för bokning och frågor kring själva vistelsen. Har du frågor kring kursen Glad Fri Stark svarar jag gärna på dem. 

PS. Du som vill gå Glad Fri Stark, men inte kan åka med till Masegården - du vet väl att jag kursen finns i webbformat? Då kan du dra igång den idag redan! Mer om den hittar du här: webbkursen GladFriStark

Ses snart igen!
//Malin

(kom ihåg att följa mig på Bloglovin´ för att få alla uppdateringar på bloggen)

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Begränsad HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.