Global Sports Bra Squad Day - Göteborg

global sports bra squad day, Hälsa mera, Malin Lundskog, Löparglädje

Global Sports Bra Squad Day 24 juni

SKRIV UPP I KALENDERN! Söndagen den 24 juni visar vi världen hur styrka verkligen ser ut - det är Global Sports Bra Squad Day! (volanglöpning på ren svenska, som du kan läsa mer om här)

När? 24 juni kl 09.30

Var? Slottskogen, Göteborg (exakt mötesplats kommer inom kort)

Hur? Med glädje, styrka och stolthet springer/joggar/går vi ca 5 km för att visa hur riktig styrka ser ut!

Kommer det att finnas väskinlämning? Det beror på hur många vi blir, men ... räkna med det!

Måste jag springa i bara sport-BH? NÄE! Bara om du vill.

Är det bara för kvinnor? NÄE! Kom igen killar, vi behöver ert stöd! 

Kan jag ta med mig mina barn? Snälla, gör det! 

Kan alla delta, oavsett träningsnivå? SJÄLVKLART! 

Hur anmäler jag mig? Klicka på länken här, så hamnar du i event-sidan på Facebook. Välj "kommer". Det är också där du kan ställa frågor och tänka och tycka till om det hela. Det är premiär för Global Sports Bra Squad Day aka Internationella volanglöpardagen i Sverige. Jag är stolt över att vara värd för det hela och hoppas verkligen på stor uppslutning och mängder med löparglädje tillsammans. 

global sports bra squad day, Göteborg, Hälsa mera, löparglädje, Malin Lundskog
Här springer vi förbi. Bland annat ...

Varför en dag för löpning i bara sport-BH?

SportsBraSquad började som ett sätt för kvinnor att att slänga av sig sina träningstoppar tillsammans med sin osäkerhet för att visa världen hur styrka ser ut. Siffror från 2015 visar nämligen att 70% av alla kvinnor (ja! 70%!!!) inte gillar sin kropp. För dess utseendes skull ... Är det inte galet?! En kropp som är så bra på så mycket!

Och : Ett perfekt sätt att jobba mot det här självföraktet och hatiska förhållandet förhållande kvinnor har till sina kroppar är att förändra hur vi ser på styrka. För kom inte och säg att en kvinnokroppp inte är stark, som bär barn, föder barn, dansar, springer, kramas, går, cyklar, sitter, ligger, står, jobbar ... och you name it. 

Men hallå - att slänga av sig tröjan första gången kan vara skrämmande. Jag gjorde det själv för första gången sedan jag var en liten tjej förra sommaren. Ångrar det inte en sekund. Du som inte har testat: det är galet skönt att känna en ljummen fartvind (aja, allt är relativt) mot magen. Därför samlas sports bra squads överallt den 24 juni för att visa världen att våra kroppar är starka som fasen! Och har all rätt att njuta av fartvind mot en bar mage.

Häng med på en ca 5 km rolig runda söndagen den 24 juni i Slottskogen, Göteborg (exakt mötesplats kommer snart). Vi förlänger midsommarfirandet genom att fira Global Sports Bra Squad day. Tillsammans.

Bjud in dina vänner, för den 24 juni visar vi världen: SÅ HÄR SER STYRKA UT!!!

Vi ses väl?

Heja heja dig!

//Malin

 

Kommentarer

Wow vad häftigt. Det har gått mig helt förbi. Klart vi skall älska våra egna kroppar även om jag måste anstränga mig i perioder för att göra det. Det konstiga är att det är sällan jag hör en man säg att han inte älskar sin kropp.

Lycka till.

Kul att du gillar! Vi är många som måste jobba på att tycka om våra kroppar, därför jag så gärna vill förändra bilden på styrka.

Och ja, håller helt med: män är generellt mer nöjda med det som är och den kropp de har ...

Varmt välkommen att delta på distans :-) Och att sprida eventet!
//Malin

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.