Grattis - fira dig glad fri stark med mig!

morgondopp, Malin Lundskog

Hurra! Jag älskar att fira! Framgångar, utveckling och födelsedagar. Särskilt min... Och idag fyller jag år! 

Det här med att fira
Firande är en fenomenal framgångsformel. Fira ofta! Fira allt bra. Genom att uppmärksamma dina framgångar, små som stora, blir de mer betydelsefulla och det är mer troligt att du vill göra om det du firar igen. Så skaffar du goda vanor. Så skapar du ett framgångsrikt liv. Och du är i din fulla rätt att bestämma vad framgång är för dig. Frågar du mig är inga framsteg för små för att uppmärksamma. Särskilt inte en 48-årsdag:

Vi firar födelsedag tillsammans
Jag vill gärna fira tillsammans med dig. Min present till oss båda blir en födelsedagsrabatt på webbkursen "GladFriStark - med hälsan som hävstång". För mig är det en present eftersom jag så gärna vill att fler ska leva livet i glädje, frihet och styrka. Jag vill att fler ska leva livet utan dåligt samvete och jag vill att fler ska leva livet med sänkta axlar. Jag vill att du ska vara glad, fri och stark. Jag vill att du ska känna dig tillfreds med ditt sätt att leva, att du ska välja hälsan och hållbarheten. När du gör det blir ditt liv så mycket lättare, roligare och... härligare att leva. 

Vad ger din glädje, frihet och styrka mig?
Ju fler vi är som lever hälsosamt (nej nej nej, inte samma sak som hälsohetsigt!) desto mer glädje sprider vi omkring oss. Delad glädje är som du vet dubbel glädje! Är du glad och tillfreds blir du generös. Är du generös delar du med dig av dig själv och din trygghet. Sprider du trygghet blir din omgivning trygg. Och så vidare. 

the Magic Five
Med hjälp av the Magic Five, de fem formler som jag menar är nyckeln till ett liv i glädje, frihet och styrka - med hälsa som hävstång kommer du att möta livet med tillförsikt och sänkta axlar. Och som du kommer att njuta av resan som vi kalla livet. Gôtt mos! Det är med hjälp av dem jag hanterar livet, hittar kraft och lugn, energi, kreativitet och fokus. De är livet. Vill du leva livet i glädje, frihet och styrka, på ett hälsosamt sätt? Kolla här:

Halva priset på GladFriStark
Ja, du läste helt rätt! Min födelsedagspresent till dig är 50% på webbkursen GladFriStark - med hälsan som hävstång. Jag fyller bara år idag, så koden gäller fram till midnatt idag (24/7-2017) Använd koden födelsedag för att få din rabatt.

Här hittar du mer information om webbkursen: GladFriStark
Här kan du se vad andra säger om webbkursen GladFriStark: GladFriStark - en överraskning
Här ser du vad andra har sagt om mig som kursledare: gott snack om Malin

Jag vet inte om jag alltid kommer att tycka om att fylla år, mina barn hävdar att jag borde tycka att det är sorgligt eftersom jag är så oändligt gammal... Men jag tycker om att fira och uppmärksamma allt coolt som har hänt under det senaste året, allt ocoolt jag har lärt mig något av och alla människor jag har fått lov att ha omkring mig om så bara för ett kort skratt, eller en stunds tankeutbyte.

Och jag tycker om att fira med ett dopp i havet som du ser på bilden. Då är jag kanske som gladast, friast och starkast?! Jag firar gärna med en löprunda innan doppet! Men allra först: kaffe på sängen... 

Gillar du att fira din födelsedag? Vad är bra med att bli äldre? Kommentera gärna nedan!

PS. du som vill gå kursen i liveformat är varmt välkommen att hänga med mig till Masegården i Dalarna i augusti. Då gör vi det tillsammans. Live! Också ett fint sätt att fira på tycker jag. Här hittar du mer information om det: GladFriStark på Masegården

PPS. Här har jag skrivit mer om att fira: Gott nytt delmål och Fira tomrummen Läs gärna!

Heja dig! (och grattis till mig?)
//Malin, numera 48 år

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Begränsad HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.