hälsosamma tips till mamma inför morsdag

hälsosamma tips till mamma, mors dag, hälsa, blogg, Malin Lundskog, författare, webbkurs, umgås,

Hälsosamma tips till mamma

innehåller annonslänkar

Hälsosamma tips till mamma inför morsdag - tips du kan använda dig av själv eller skicka vidare till dina barn om du själv är mamma. Äh, tipsen funkar även om det inte är morsdag, eller du mamma ... Här kommer helt enkelt tre hälsosamma tips som kan användas av vem som helst när som helst.

  1. Umgås! Det är så himla viktigt för vem som helst och vilken relation som helst att faktiskt umgås. Att ge varandra uppmärksamhet och tid är en grundläggande hälsofaktor och inte alls något att underskatta. Tvärtom! Jag hade älskat att få tid med mina barn i morsdagspresent. Eller present ... att få. När som helst. (ska definitivt ge dem en länk till det här inlägget). Vad ni gör är ju upp till er: träna, skratta, dansa, vila, promenera, bada ... Gör något ni gillar!
  2. GLAD FRi STARK! kommer i både bok- och webbkursformat. Eller som en kombination! Det här är det perfekta hälsosamma tipset till mamman som är frustrerad över att hon inte får till sina goda vanor. Du vet, hon som vill, men inte får tummen ur. Hon som vet, men inte riktigt lyckas. Länk till webbkursen här och till boken här För övrigt är att umgås (första tipset) en av de fem fenomenala framgångsformler för hälsosamma 
  3. Träningskläder! Det är faktiskt mycket roligare att träna i sköna och snygga träningskläder. Life at core har en webbshop med massa snygga grejer och där får du 10% rabatt på allt om du anger koden hälsamera. Här hittar du life at cores webbshop. OBS! koden hälsamera gäller maj ut.

Säga vad man vill om morsdag, men vem är inte värd lite extra uppmärksamhet mellan varven? Om inte annat kan du ju uppmärksamma dig själv enligt ovanstående tips. 

hälsosamma tips till mamma
ett perfekt ställe att umgås på?

Ses snart igen, tills dess:

heja heja dig!

ps. mina barn kommer inte undan umgänge med mig på morsdag. De fick en resa i julklapp som vi är iväg på på söndag, såatteee - jag har bäddat för umgänge :-) 

Kommentarer

och samlar ihop allt så är det gjort ;-)

Själv älskar jag presenter, eller kanske snarare överraskningar ... Som att barnen bjuder på padelspel eller en sväng till badet.

Grattis på bröllopsdagen snart då! Och födelsedagen i efterskott!
HEJA HEJA DIG!
Malin

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Begränsad HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.