Hälsotips på vägen.

Idag delar jag med mig av en metod som gör det lättare att fortsätta ta de där små hälsosamma stegen. Min fråga är: vart är du på väg? I filmen poängterar jag vikten av att sätta mål och frågar du mig måste du vara inte sätta varje mål sådär noggrant, smart och mätbart - bara du har mål som ger dig en riktning, så att du vet att stegen du tar leder åt rätt håll. Det är en bra början och gör just en början lättare...

Gör det enkelt för dig och keep it simple!

Heja heja!

PS. Vill du dra igång med dina steg ännu mer - häng med på min Webbkurs Glad Fri Stark - den börjar nu. Och nu. Och nu. Och när du har hunit logga in här: Glad Fri Stark - webbkursen.

Ses snart igen!

//Malin

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.