Höst-lust

Malin Lundskog hoppar

Nybadad, med saltvatten rinnande ner i nacken njuter jag av sensommar. Och längtar till hösten! Vet du varför? Nej, hur ska du veta det egentligen... Men om du gissar att jag tycker om höstluften har du rätt. Den där klara, kyliga luften som det är så härligt att springa i! Den där regniga luften fylld av motvind som det är så härligt att springa i! 

Och The Runner´s Convention! Som det är så roligt att springa i. The Runner´s Convention är ett konvent för och av löpare, för alla som vill bli löpare och för alla som vill hitta motivation inför vinterlöpning. För alla som springer och njuter och för alla som vill bli starkare löpare. Rörligare löpare. Snabbare löpare. För löpare som vill ha inspiration. Transpiration. Backar. Intervaller. Trail. För alla löpare som vill träffa andra löpare och för alla löpare som vill utvecklas. För nybörjarlöpare och erfaren löpare. Kort sagt: The Runner´s Convention är ett konvent för löpare. Av löpare. 

The Runner´s Convention går av stapeln den första lördagen i oktober för tredje gången gillt i år. Det är så otroligt roligt att vara med och skapa en så otroligt dag för andra löpare, tillsammans med andra löpare från Salming Stores. 

Ja, därför har jag höstlust. Lust att välkomna dig till tidernas löparevent. Kommer du? Du är väldigt välkommen! 

Ses snart! Och den sjunde oktober?
//Malin

Här hittar du all information om The Runner´s Convention 

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Begränsad HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.