Hoppar för glädje, frihet och kill i magen!

hoppar för glädje, frihet och kill i magen, Malin Lundskog, blogg, hälsa,

Hoppar för glädje, frihet och kill i magen!

Hoppar för glädje, frihet och kill i magen! Och för att svalka mig. Det är söndag och söndag innebär veckans strike a pose här på bloggen. En pose som jag tar med mig in i kommande vecka. En pose som sätter en intention för veckan som kommer. Jag hoppar för glädje, frihet och kill i magen i veckan som kommer. Nu snackar vi verkligen hälsa på riktigt stort allvar. Och visst är det allvar, det här med glädje. Med frihet. Och med kill i magen. Det är ju det som gör det möjligt att leva livet medan det pågår. Och att utvecklas (killet i magen som står för den delen). 

Hoppa i vattnet är nog det jag har gjort mest av allt den här veckan. Jag blir glad av att hoppa. Det ger mig en frihetskänsla att hoppa. Och ibland killar det sådär härligt i magen. Då är det extra härligt. Särskilt när jag klyver den mjuka vattenytan och killet övergår till visshet om att jag klarade ta mig tusan det här. Också!

Ibland hoppar en ju av glädje, men just det där med att hoppa i vattnet - det gör jag för att jag blir glad av det. Tänk att jag fick fira min födelsedag i förra veckan med att hoppa tillsammans med hela familjen (bilden högst upp, ett välsynkat hopp med min ene sons sambo). Snacka sommarlovsfeeling! Förresten, det kanske är därför jag hoppar? För att det är så mycket sommarlov i ett hopp ner i det där havet som jag älskar så mycket? För att jag känner mig härligt barnslig och för att jag när jag hoppar tillsammans med mina egna nästanvuxna barn återupplever både min egen barndoms somrar och deras barndoms somrar. Så, jag hoppar av glädje, frihet, kill i magen och nostalgi? Eller vad tror du?

hoppar för glädje, frihet och kill i magen
Hopptornshopp på Knippla!

 

Det är nog den orörda glädjen av att vara ung, friheten i ett långt sommarlov och det mysiga killet i magen som gör att veckans powerpose blir ett hopp för ett dopp. Gillar du att hoppa i? 

Vi ses ju snart igen, såklart!

Vill du läsa om fler power poser här på bloggen? Sök på strikeapose i sökfunktionen. 

Vill du läsa om något helt annat? Berätta gärna - kan jag koppla det till goda vanor och hållbar hälsa är det jätteroligt att det dyker upp här. 

Är det något av det jag bloggar om som du vekrigen inte vill läsa mer av? Säg till! Det är inte för mig jag skriver. Är det för dig? 

PS. Du vet väl att du kan följa bloggen på Bloglovin´? Gör gärna det, så missar du inga inlägg. 
HEJA DIG TILLS VI SES IGEN!

//Malin

 

Kommentarer

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.