Huvudet upp och fötterna i arbete - släng av dig skorna!

Idag tipsar jag vidare om hur du kan få till mer rörelse i vardagen eftersom de små steg som du tar ofta är värda mer i längden än sällan tagna jättekliv. Särskilt om du som jag tycker att goda vanor är bra att ha. Goda och hälsosamma beteenden är ju enkla att hålla sig till när de väl har blivit vanor... 

Ta av dig skorna
Idag slänger vi av oss skorna och låter fötterna vara med i matchen. Genom att krulla tårna så att hålfoten lyfter och sedan spreta med dem, tar du dig framåt. Superbra för dina fötter, som likt de flesta andra fötter sitter (står?) instängda i ett par skor hela dagen med förtvinande muskler. Sjung gärna medan du går och ta nästa minipromenad på det här viset. Perfekt att kombinera med att gå till kopiatorn, hämta kaffe till kollegan eller nästa gång du ska på toa. Eller dammsuga. Eller vattna blommorna. Förena nytta med nöje liksom:-) 

Övriga tips i septemberutmaningen motion var dag, vardag som helgdag, hittar du om du söker på vardagsmotion, med början här: Lite och ofta, så får du till vardagsmotionen Tagga #liteofta på Instagram för extra pepp!

Vill du få inläggen som ett brev på posten? Följ bloggen på Bloglovin´

Ses snart!
//Malin

Kommentarer

Permalink

Ja du, dessa underbara fantastiska och grymt åsidosatta och fängslade fötter. Oerhört snillrikt konstrukerade, och så barrikaderar vi dem bakom bom och lås (i form av skor), så förunderligt!

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Begränsad HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.