Inte nudda linjen - också ett sätt att motionera

hoppa hage

Hoppa hage, eller bara leka inte nudda linjen när du går på någon form av kullerstens- eller annan gata med plattor som skapar linjer. Snacka vardagsmotion, värdig en söndag!

Inga konstigheter
Hoppa hage eller undvika andra former av linjer där du går eller kanske bara kliva på de vita övergångsställeslinjerna och inte det gråa emellan, det är inga konstigheter alls egentligen men ger onekligen promenaden en annorlunda touch. Är det den touchen som behövs för att du ska röra på dig idag, så ... varsågod! Använd dagens tips för motion vardag, vardag som helgdag. Det är fritt fram!

hage_övergångsställe

Tipsen om vardagsmotion
Det här är det tjugofjärde tipset här på bloggenför vardagsmotion under september, det kommer sex till eftersom varje dag ska ha sitt. Det betyder inte att du behöver ändra ditt sätt att motionera varje dag, men den siste september har du en repertoar på 30 olika motionssätt ifall du skulle tröttna på dina gamla vanliga. Det händer nämligen även den bästa och att variera sig skadar inte ett enda dugg. 

Jag är supertacksam för att ha frisknat till efter en vecka med förkylning och hosta och kan börja springa sådär försiktigt igen. Så försiktigt att det verkligen inte blir mer än motion av det, men snart är jag tillbaka i spåren igen. Så det så!

Njut av rörelsen idag igen! Tagga #liteofta på Instagram för en extra pepp och vill du vara säker på att få med dig alla tips, klicka på länken till Bloglovin´ och se till att du får inläggen som ett brev på posten.
 

Kommentarer

Permalink

Riktigt roliga tips du delar ut. Och det i sin tur gör ju promenaden lite roligare. :) Följa John är ju också ett sådant exempel om man är fler.

In reply to by Annica Magnusson

Permalink

Tack. Vad glad jag blir att du gillar. Och över att du berättar det :-)

Skaffa dig en go vecka!
//Malin

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Begränsad HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.