JAG ÄR SÅ GLAD

high five

"Fått ta del av så mycket bra tankar... Hur jag ska komma bort ifrån ett hamsterhjul" och "Jag är så glad att jag har gått denna kursen som passar mig perfekt just för att den varit digital" Min webbkurs liksom...

Att hitta den rätta balansen är ett blogginlägg om mig och min kurs GladFriStark. Wow! Det gör mig så oerhört glad att veta att mina tankar, min kunskap och mitt sätt att inspirera funkar. Jag utvärderar regelbundet det jag gör för att veta om jag är på rätt spår eller har halkat ur det rätta - all feed back är ju bra för utvecklingen av mig, mina tjänster och hela Hälsa mera. Men jag är inte den som är den, utan jag erkänner glatt: ett sånt här blogginlägg gör mig gôrglad! Stolt! Och laddad för att fortsätta! Värt minst en high five det här.

Min webbkurs GladFriStark börjar måndag 1/5 igen. Du hittar mer om kursen här: GladFriStark och du är självklart välkommen att hänga med!

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.