Jag laddar för höst! Får inte nog av uteliv.

jag laddar för höst, addnature, jacka, Malin Lundskog, uteliv

Jag laddar för höst!

inlägget är ett samarbete med Addnature.com

Jag laddar för höst! Får inte nog av uteliv, frisk luft och natur. Ärligt talat, efter en sommar med bikinliv och inte ett enda mål ätet eller en enda kopp kaffe drucken inomhus på tre månader (i alla fall nästan) är jag ännu mer säker på min sak: jag vill leva uteliv! Jag vill inte gå in. Därför laddar jag för utehöst på alla sätt jag kan komma på! Har du fler tips?

Så här laddar jag för höst:

  • har skaffat hund, det vet vi ju alla att det kommer hundväder till hösten (har i princip alltid haft hund och saknat det i livet de senaste två åren, så det kanske inte enbart har med mitt uteliv i höst att göra. Men en bra grej ändå?!)
  • har skaffat finfina vänner som tycker om uteliv nästan mycket som jag (tänk att det snart kommer att ha regnat tillräckligt för att vi ska få lov att grilla utomhus igen till exempel. Visst är det härligt?!)
  • har köpt en ny jacka. Jag har velat ha en lättviktsjacka sedan jag gick Fjällräven Classic och det var minusgrader på kvällar och nätter. Innan dess visste jag inte att de fanns och efter det har jag helt enkelt inte prioriterat det. Men nu så!
jag laddar för höst, springer spanielvalp, Brorsan, utonjut
Han som ska hänga med på alla utonjut-äventyr ...

Hund och vänner har jag hittat genom kontakter och gemensamma intressen, jackan hittade jag på Addnature.com Har du beställt något där? Om du är en utonjutare som jag och vill ha tydlig information och snabb leverans då är det här stället för dig. Precis som för mig. De har bland mycket annat vandringsjackor till alla - som den jag beställde. Höst - bring it on - Jag är jätteredo. Är du?

jag laddar för höst, jacka addnature, Malin Lundskog, blogg
lättviktarjacka med syntetfyllning

Ses därute! Eller här på bloggen.
HEJA DIG!

Malin

 

Kommentarer

Permalink

Saknar hund jag med. Tyvärr saknar inte min man hund lika mycket. Hade önskat att det fanns någon med hund i närheten som jag kunde låna iaf då jag ska ut i naturen. Känns betydligt bättre. Har en runda som jag älskar, tyvärr har det rört sig lite mindre trevliga personer där och ska man ge sig på någon kanske man inte väljer en med hund i första hand.

Då får du får ta med dig din man ut istället ;-)

Men blir ju skitförbannad över att vi ska behöva känna oss så rädda att vi inte vågar ta härliga rundor. För det är du verkligen inte ensam om. Och jag tror som du - de väljer inte en med hund i första hand de där skitstövlarna som vill en illa.

Permalink

Så hurtig du är, jag blir imponerad av din utehunger 👍 Jag har verkligen njutit av denna långa utesommar men har nu ett innesug för te-stunder och filmmys. MEN min man och jag har promenerat mycket i sommar om kvällarna och det vill jag liksom inte sluta med. Men nu börjar det bli mörkt om kvällarna och den möjligheten stängs. Men vi kommer njuta så länge vi kan av detta 😃

Permalink

Åh önskar att jag kunde känna mig så där positivt inställd till hösten med.. Men jag känner mig inte alld klar med sommaren😫 brukar längta efter hösten när sommaren lider mot sitt slut.. Men inte i år... Var dock härligt med en positiv boost! Blev glad av att läsa ditt inlägg😃

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Begränsad HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.