Kramas - veckans söndagspose!

kramas - veckans söndagspose, mamma, blogg, hälsa, Malin Lundskog

Kramas - veckans söndagspose!

Kramas - veckans söndagspose! Krama någon du tycker om och någon som behöver pepp - rena rama hälsokuren för dig och denna någon. En kram gör att vi får igång måbrahormoner, kan slappna av, blir starkare mentalt och tillfreds med både oss själva och livet och dessutom ... mår gott! Ja, förutsatt att kramen är hjärtlig och ömsesidig förstås.

Jag är uppvuxen i en väldigt kärleksfull, men ganska okramig familj. För mig var det inte helt naturligt att kramas till höger och vänster eller att ta på andra människor. Men som jag har lärt mig! Min man lärde mig att kramas (ja, innan vi blev man och hustru) och mitt jobb som pt och gruppträningsinstruktör har verkligen lärt mig att känna mig bekväm med att röra vid andra människor. Och jag har i min tur tagit med mig den ädla konsten att kramas till mina föräldrar. En kram fyller en viktig dimension i en viktig relation och får oss att må ... gôtt! 

Är du ovan vid att kramas kanske det känns läskigt att helt plötsligt sätta igång, men vet du: du kan smyga igång ditt kramande genom att röra vid någon. En hand på en annans arm. Klappa en hund eller katt. Träna upp förmågan till fysisk kontakt. För fysisk kontakt är hälsosamt och betyder massor för ett gôtt liv. 

Så fler kärleksfulla kramar åt både dig och folket - för ökat välmående! Vad säger du om det - är det självklart för dig att kramas? Eller behöver dur anstränga dig för?

kramas - veckans söndagspose, syskon
Mina fina pojkar! Syskonkramar går inte av för hackor de heller ...

 

Fler poser för power, kärlek och välmående hittar du om du söker på strikeapose här på bloggen. Och apropå kärlek har jag ju skrivit om hur viktigt det är för hälsan här: Undvik misstaget med kärleken 

PS. Just nu sitter jag på färjan till Gotland och ska snart krama om mina författarkompisar, som jag träffade för första gången för ett år sedan. Woopa för det!

Ses snart igen,
tills dess:
HEJA HEJA DIG!
Kram Malin

Översta bilden - min mamma och jag. Som vi kan kramas. Det känns gôtt!

Kommentarer

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.