Lös det medan du går!

författarpromenad Fårö

Inlägget innehåller annonslänkar för Bokus och Storytel
Detta med rörelse framåt alltså
Så genialt! Så enkelt! Kroppen tänker åt det håll du rör dig, så... vill du tänka framåt, få svar på frågor och släppa gamla surdegar? Gå! Eller spring! Så är hjärnan funtad att den gillar rörelse och tänker bättre om du kopplar ihop kroppen med knoppen och använder fysisk rörelse för att få igång din kreativitet. Hur smart som helst! 

Ensam eller tillsammans?
Tja, det beror ju på! Ibland behöver du rensa tankarna och komma fram till genialiska svar själv och ibland behöver du dryfta dina funderingar med någon annan. Bestäm själv. Alltså, jag menar verkligen det: bestäm själv! Bara du vet vad som är bäst för dig.

promenad Fårö

Tillsammans-promenad
Bilderna kommer från en typiskt härlig tillsammans-promenad på Fårö (hur vackert kan det vara?!) med nya vänner som alla har suttit och skrivit hela dagen och behövde lufta sina tankar. Vad vi pratade om? Jo, om hur du mördar en pappa och kommer undan med det, om hur du tar dig upp på en herrcykel i alldeles för tighta jeans och om man skriver snötung eller snötyngd. Bland annat... Så kan en promenad bland ett gäng författare gå till. 

Vilka de promenerande författarna är? Det är Ann-Marie Tormalm, Britta Sjöström, Rebecca Wahren Dalén (snart debut). Och jag. Kolla in Bokus, där hittar du deras alster (många böcker är det!) och du kommer väl ihåg att mina synder finns på Storytel? Lyssna på SYND - de sju dödssynderna tolkade av Malin Lundskog, vore kul att höra vad du tycker!  

promenad Fårö

Ja, det underlättar att det är såhär vackert omkring dig när du behöver lösa problem, men du: att lösa det medan du går funkar i alla lägen! 

                                                   Solvitas Perambulum

Imorgon är en annan dag, det kanske är då du testar att gå dig till problemlösning? Walk and talk - funkar både i arbeta- och privatlivet. Och i författarlivet... 

Ses snart igen! Du vet väl att du är varmt välkommen att dela dina tankar om inlägget i kommentarerna nedan? Kanske har du erfarenhet av walk and talks själv? Kul höra om det!

//Malin

Förresten: Kom ihåg att du kan följa bloggen på Bloglovin´

PS. Att det är en annonslänk betyder att jag drar in en slant för varje köp som görs via min länk. Storytel får du två veckors fritt lyssnande hos om du inte redan har ett konto. OBS: inget av det jag skriver är sponsrat, det är min egen kunskap och erfarenhet som kommer till uttryck! 

PPS. Det här är bara en av alla finfina grejer med att vara utomhus och njuta av naturen. Fler kommer du fr.o.m. september 2017 att hitta här: bloggar om hälsa i naturen 

Kommentarer

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.