Malin Lundskog flyttar!

Malin Lundskog flyttar, ny site, hälsa, goda vanor, kvinnor, hälsoentreprenör

Malin Lundskog flyttar

Malin Lundskog flyttar till ny site: malinlundskog.se På den nya siten kommer jag att fortsätta att sprida glädje, frihet och styrka omkring mig. Jag fortsätter att peppa till goda vanor och gott mindset. Jag hoppas att du vill följa med mig dit - tror att det kan bli hur hälsosamt, hållbart och kul som helst. Kvinnor och hälsoföretagande kvinnor: jag är redo för er utveckling. Är ni?

Malin Lundskog flyttar, logotype
M som i ... Malin!

8 mars - en viktig dag!

8 mars känns som en perfekt dag att komma ut på. Som mig själv. Som hela Malin Lundskog med allt vad det innebär ... Vi har massor att fira den här dagen och vi har massor att ta tag i! Jag gör det på mitt sätt - genom att flytta till ny plattform och skapa möjligheter för kloka kvinnor att vara riktigt snälla mot sig själva och våga ta plats i sina egna liv. Jag brinner för hållbar hälsa och flyttar med mig den passionen till malinlundskog.se. 

Jag är inte bara kvinna utan också hälsoentreprenör. En fenomenal kombo! Vi är så många kvinnor som driver företag utifrån vår passion och självklart ska vi kunna leva på det vi brinner för. Vi har så mycket att ge världen! Du som är hälsoföretagare har också möjligheter tillsammans med mig - både till personlig utveckling och till företagsutveckling. 

Häng med till min nya hemvist - tillsammans skapar vi en ljusnande framtid där vi accepterar och älskar oss själva och aldrig slutar att utvecklas! För vår egen skull. För de som har gått framför oss skull. För dem vi har runt omkring oss. Och för dem som kommer efter oss. 

Ska du med? Nu kör vi!

Malin Lundskog flyttar

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Begränsad HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.