Mastermind med hälsoprofil - vill du testa?

Mastermind med hälsoprofil

Mastermind med hälsoprofil. Jag hade ingen aning om vad en mastermind var för något, tills för några år sedan då jag fick frågan om att delta i en grupp. I sann Pippi Långstrump-anda och efter lite mer förklaring från den som bjöd in mig till sin grupp tänkte jag att det har jag aldrig gjort förut, så det klarar jag säkert! Klara kanske inte är helt rätt ord i sammanhanget. Finns inget att klara av, bara massa vinster att plocka hem ...

Jag har en dröm om att varenda människa ska tycka om sig själv för att vara snäll mot sig själv, se till att må bra och sprida vidare. För att lyckas nå den drömmen behöver vi skaffa goda vanor, så att inte där med att må bra blir en jobbig del av livet, ett måste och ett nödvändigt ont. Eller något vi tror är ett tillfälligt projekt och inte en livslång process. Då behöver vi stöttning från vår omgivning, gemenskap med andra i samma situation och metoder att fatta grejen med vad sjutton det är som egentligen är viktigt för oss. Då blir min dröm sann och din hälsa precis som du vill ha den!

Därför startar jag en mastermind med hälsoprofil i augusti. Något jag är säker på kommer att göra skillnad för dem som deltar. (Annars käkar jag ju upp min fina keps - kolla filmen!)

mastermind med hälsoprofil
sex månaders kurs inkluderar min bok GLAD FRi STARK samt webbkursen med samma namn. Och massa annat ... 

Välkommen att testa mastermind

Jag har fått så många frågor om vad en mastermind är och upplägget kring kursen, så jag bjuder in till tre gratis mastermind-tillfällen online under sommaren, där hälsan är i fokus ur alla möjliga olika perspektiv. Det kan handla om löpning, rörlighet, sin, stress, självbild, mat, kärlek, promenader, allergier - allt som ingår i livet som på något sätt påverkar din hälsa och dina vanor. I mastermindsammanhang finns inga fel, bara massa rätt och tillsammans skapar vi magi!

Ja - det kan hända att det blir presentutdelning också ...

Såhär funkar en mastermind med hälsoprofil

Grundfilosofin i en mastermind är att en plus en hjärna blir mer än två ... Genom att prata om något med andra upptäcker vi dels att vi inte är ensamma om tankar och känslor och dels utvecklar vi tillsammans en superhjärna.

En grupp med max 12 personer där alla är intresserade av och måna om sin hälsa på olika sätt samlas. En person åt gången sitter i hotseat och får all uppmärksamhet. Under två minuter förklarar den i hotseat sin fråga/sitt problem/sina tankar/sin önskan. Under två minuter ställer gruppenklargörande frågor. Under 10 minuter är personen i hotseat tyst och bara lyssnar när övriga gruppen brainstorma fram idéer, lösningar, tankar och tips. Under en avslutande minut sammanfattar personen i hotseat det viktigaste och vad nästa steg blir. 

Ja, ungefär så ... Stöttningen i gruppen burkar vara enorm! Vi vill hjälpa varandra. Vi tycker om att vara generösa och genom att hjälpa andra hjälper vi oss själva.

Tid och plats för fri mastermind med hälsoprofil

Tid:
tisdag 17 juli kl 18.30
tisdag 31 juli kl 18.30
tisdag 7 augusti kl 18.30

Plats:
online, via zoom (du får mer information när du har anmält dig)

Anmälan/frågor:
maila mig på malin.l@halsamera.se eller ring 0707545624 för att anmäla dig till ett av tillfällena eller ställa frågor om konceptet. 

Om du har en liten aning om att det är kan vara noga för dig och det som äntligen får dig att stabilisera din vanor och kanske få vänner som hejar på dig och som du hejar på - hör av dig! Anmäl dig! Vill du tipsa någon om mastermind med hälsoprofil? Gör gärna det!!

HEJA DIG!
//Malin

Kommentarer

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Begränsad HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.