Motivation and Beyond

motivation and beyond, föreläsning, Malin Lundskog, inspiration, goda vanor

Motivation and Beyond

Motivation and Beyond - det är titeln på föreläsningen jag håller på (trumvirvel nu för sjutton!) Skansen Kronan i Göteborg! Coolare ställe att prata motivation och det som händer sen får en leta efter. Och coolare samarbetspartner får en också leta efter. Jag är stolt, glad och jättetacksam över möjligheten att inspirera till goda vanor under eventet Yoga and Beyond som arrangeras av Yogayama Göteborg och Bruce

Föreläsningen

Jag kommer att under inspirationsföreläsningen Motivation and Beyond att ge en ökad förståelse för varför den motivation du kände i slutet av sommaren inte räcker för att skaffa dig goda vanor – och hur dina ursäkter lurar dig på avvägar. För visst vet du vad som är bra för dig? Att det är viktigt att träna, äta bra och vila. Varför är det då så svårt? Med glimten i ögat, full av både expertens kunskap och livets erfarenhet inspirerarjag till att inte bara hitta lusten utan också behålla den. 

From Movement to Stillness - yogapass

Ja, du förstod kanske redan av titeln på eventet att vi ska yoga också. Det passet håller Shay Peretz i och han utlovar ett dynamiskt vinyasa flow, fyllt med musik, mytologi och storytelling där du själv väljer din utmaning. Shay leder oss och bjuder in oss att skapa gemenskap och ta en resa i nuet. Wow säger jag om det! Vad säger du?

När: 29 september 2018 kl 15.00-19.00

Var: Skansen Kronan, Göteborg

Biljetter: 595 kr, earlybird t.o.m. 10/9: 495:- 

Anmälan: maila  infogbg@yogayama.se

Ses snart! Ses där?

 

 

HEJA HEJA DIG!

PS. Kanske det coolaste ändå är att Bruce är med och arrangerar eventet? He he he - är ju, som du kanske vet, en fantastisk Bruce Springsteen-fan. Nu är det inte Springsteen, men en lösning som (nästan) är lika bra. En tjänst du kan signa upp dig på och ta del av mängder med olika hälsosamma äventyr. 

Kommentarer

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Begränsad HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.