Packar bara det viktigaste?

packa löparskor och miniband

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Träningsmaskiner.com  och Träningspartner

Packar löparskor och miniband
Jag gillar att resa bort. Och att komma hem! Men att packa? Näe. Särskilt inte när jag ska resa bort. Jag packar för mycket av fel saker och för lite av de rätta grejerna. Men jag kommer alltid ihåg det viktigaste: mina löpardojor! Och den här gången mina minband. De tar i princip ingen plats och är så fenomenalt bra att träna med. Och man vet aldrig om andan faller på - eller hur?! 

Måste du verkligen springa?
Imorgon drar jag på äventyr till Istanbul med min man (han vill helst inte uppmärksamma det hela, men det handlar om en jämn födelsedag ...) och jag tycker att löpning är ett så fantastiskt sätt att upptäcka nya ställen på. Som du vet, eller kan få veta mer om här: träna tillsammans med partner?, så springer inte min man utan mina upptäcktsfärder på löpande fot är jag ensam om. 

När jag frågade runt bland min beresta omgivning om var man kan springa i Istanbul och om det är säkert att springa där fick jag några förskräckta kommentarer tillbaka: "Måste du verkligen springa på semestern?" "Kan du inte passa på att strunta i löpning?" och lite sådant. Mitt svar: Nej, jag måste verkligen inte springa på semestern! Men jag vill. Jag vill det inte för träningens skull, några dagar utan träning gör ingen skillnad för min hälsa, jag vill det för sightseeingens skull. Jag älskar att möta en uppvaknande stad med löpning. Se mig omkring, upptäcka sådant som vi kan komma tillbaka till under dagen och se de mest populära turistmålen innan alla andra turister är där. Bland annat. 

Det finns inga måsten mellan mig och in löpning, vi har en öppen och schysst relation och vi gillar sightseeing!

Mer om sightseeing-löpning här: Vanans makt

hopp
En anledning att jag rör på mig på semestern är glädje :) Hej hopp! 

Träna på semestern?
Varför jag tar med mig minbanden undrar kanske du nu eftersom jag just skrev att jag minsann inte måste träna på semestern. Nej, det måste jag inte, men om jag vill träna ger jag mig själv väldigt goda chanser att få till något bra. Jag är inte heller helt säker på hur det bli med löpningen i Istanbul och jag vet inte hur möjligheterna till annan form av rörelse ser ut (mer än att vi förmodligen kommer att gå och gå och gå, sådär som storsstadsturister har en tendens att göra) så: miniband för att de inte tar någon plats i resväskan, för att de är galet effektiva att träna med och för att jag känner att jag har kommit lite längre med packningen ;-) 

 

 

Tips!
Har du packtips, Istanbul-tips eller andra tips?  Dela gärna med dig i kommentarerna här nedan, jag drar iväg och håller föreläsning om vardagsmotion så länge. En av finesserna med vardagsmotion är att den fungerar även på semestern. 

PS. Vill du, så håll till godo med ett minibands-pass för rumpan: Dead butt syndrome Du hittar miniband i princip överallt, kika in på Träningsmaskiner.com  och Träningspartner till exempel, där finns de. Och mycket mer ...

PPS. Vill du inte missa några av mina inlägg? Följ mig på Bloglovin´

heja heja dig och mig!
Ses snart igen

//Malin

Kommentarer

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Begränsad HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.