Passa på att röra på dig

armhävning Malin Lundskog

Dagens tips för extra motion i vardagen handlar om att passa på, när en parkbänk, en betongsugga eller kanske en betongbagge dyker upp?!

Ta chansen när du har den, för att röra dig mer i vardagen behöver du inte dra till gymmet. Du behöver egentligen bara resa dig upp. Göra armhävningar mot väggen, dips mot stolen du just reste dig från eller utfall när du ändå ska gå upp för trappan... Gör det enkelt för dig att röra dig det där lilla extra - det gör oftast underverk för både kropp och knopp!

Jag var ute på morgonjogg när jag stötte på en betongbagge och passade på... Kanske missvisande att dra upp de här bilderna, när jag är träningsklädd. Men: det är inget (förutom möjligtvis en alldeles för tight kjol) som sätter stopp för det jag gjorde med baggen. 

Berätta gärna vad du hittar på och om du gillar tipsen som kommer här - dela dina tankar i kommentarerna nedan. 

utfall Malin Lundskogdips Malin Lundskog

Ses snart!

//Malin

PS. Du har väl inte missat att jag varje dag under september tipsar om motion du kan göra just varje dag? Använd hashtaggen #liteofta på Instagram om du vill ha extra pepp för det du gör varje dag. Här hittar mer om satsningen: Lite och ofta - så får du till vardagsmotionen

Vill du få inläggen som ett brev på posten? Följ bloggen på Bloglovin´

 

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Begränsad HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.