Passa på inför innemys och utonjut!

passa p inför innemys och utonjut, sport-bh, Malin Lundskog

Passa på inför innemys och utonjut!

Inlägget är reklam för Pierre Robert SE och innehåller annonslänkar

Passa på inför både innemys och utonjut: 40% rabatt på en vara bland sköna underkläder och underställ. Gäller endast idag, 23/8-18, via länken: 40% på Pierre Robert SE. Ange koden WOAH40 

Jag skrev ju nyss här på bloggen att jag inte vill gå in (läs mer här: Jag laddar för höst). Det vill jag fortfarande inte. Jag vill slänga på mig långkalsonger, mössa och ge mig ut i naturen, lukta på hösten, styla håret i höststormen och ... leva livet medan det pågår. Ska du med?

Jag gillar ju verkligen Pierre Roberts sport-bh:ar (vill du läsa min utvärdering av sport-bh:ar hittar du den här: mina favoriter) och ska passa på att använda rabatten till att köpa en variant i merinoull, ett material som är fantastisk genom att det blir varmt när det är kallt och svalt när det är varmt. Dessutom behöver en inte tvätta ull-underkläder lika ofta som underkläder i andra material. Det gillar jag på grund av är väldigt bekväm när det gäller tvätt och bra för miljön. 

Apropå miljö: jag har stenkoll på min garderob för jag shoppar ganska lite och då är det så kul när en sån här möjlighet till fynd dyker upp. Jag har nämligen stenkoll på vad jag behöver. Andra erbjudanden struntar jag i. 

Vill hur som helst tipsa om möjligheten att fynda och är självklart tacksam om du som vill passa på att fynda gör det via min länk här. Att länken är en annonslänk innebär att den kan härledas till mig som får ett ekonomiskt tack för hjälpen från företaget jag länkar till. Du får självklart ett stort tack från mig och det innebär ingen kostnad över huvudtaget för dig att handla på det här sättet.

Ses snart igen,

tills dess: HEJA HEJA DIG!

//Malin

passa på, sportbh, utonjut, Malin Lundskog
hoppar iväg mot höst med en bild från en av sommarens höjdpunkter med sport-bh från Pierre Robert ... 

 

Kommentarer

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Begränsad HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.