Powerpose ger dig kraft!

powerpose ger dig kraft, strikeapose, mindset, hälsa

Powerpose ger dig kraft

inlägget innehåller länk med rabattkod till Coreshopen

Powerpose ger dig kraft! Idag bjuder jag på två powerposer, och hoppas att du har tips på vilka positioner du använder för att känna dig stark, fri och omöjlig att stoppa. Och trygg! Säker på din sak. En powerpose skickar signaler till både dig själv och dem du har omkring dig. Jag använder aldrig någonsin ordet, eller positionen för den delen, för att trycka ner någon annan. Tvärtom! För att lyfta! Så här:

Om du powerposar för dig själv för att du har gjort något som du är himla nöjd med förstärker du din nöjdhet och det är troligare att du vill göra om samma bravad. Hur bra som helst när det handlar om träning till exempel, som att fira en framgång och förankra firandet fysiskt för att förstärka det hela. Är du med mig? 

Om du gör en powerpose inför andra kan det ge dem extra kraft och energi. Som ett "Kom igen, du fixar det här!" Det är en vinnargrej att förankra det du känner eller vill känna fysiskt. Powerpose för att både peppa och fira, om du fattar? 

Veckans powerpose

I veckan träffade jag Madeleine Rybeck på Life at Core (OBS! du vet väl att du får 10% rabatt i hennes härliga webbshop med koden HÄLSAMERA?! Länk längst ner i inlägget). Den dagen var så fylld av power att jag ville göra v-tecken och knyta nävarna mest hela tiden. Men: då hade vi inte fått lika mycket gjort som vi fick. För vi jobbade hårt i bästa co-workinganda. Oerhört skönt att bolla med någon i sin egen bransch utan att känna oro över konkurrens. Snarare pepp över att hjälpa och få hjälp. Strike pose för kraften i samarbete och viljan att hjälpa varandra.

Madeleine och jag powerposade tillsammans för allt bra vi åstadkom under dagen och allt bra vi kommer att åstadkomma framöver  (du kommer att märka förbättringar hos oss båda). Så veckans powerpose får bli två: ett segertecken för glädjen och en knuten näve för kraften. Tillsammans äger!

Det är söndag gott folk. Strike a pose! Vilken som! Vilken väljer du? Välj, för powerpose ger dig kraft. Lovar!

V-tecknet har jag skrivit om förut, vill du läsa om det gör du det här: Så tar du makten Fler vinnarposer hittar du om du söker på strikeapose här på bloggen.

powerpose ger dig kraft, mindset, hälsa, blogg,
V som i victory. Och glädje ...

Förresten: Madeleine och jag kör inte bara coworking och powerposer, vi har ju vår egen livepodd! Varje torsdag på Facebook pratar vi om hälsa ur olika perspektiv (träning, kost, stress, ursäkter för att nämna några exempel). Varannan vecka hittar du oss på Life at Cores Facebooksida och varannan vecka på Hälsa meras (där finns alla sändningar sparade). Varje torsdag, förutom 16/8 då jag är på andra äventyr.

Ses snart igen!
Tills dess: HEJA DIG och berätta gärna vilken pose du kör med för att hitta kraften. Och glädjen! 

//Malin 

PPS. Missa inte de 10% rabatt hos Coreshoppen. Använd koden HÄLSAMERA för att få den, gäller augusti ut 2018. 

Kommentarer

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.