Sätt färg på dagen!

rönnbär

Septemberutmaningen...
Dag 20 av 30 på septemberutmaningen motion var dag, vardag som helgdag och det är verkligen dags att sätt färg på tillvaron Tycker du inte? 

färgsprakande motion
Ok, sköna människa: idag letar vi färg! Vet inte om orange fortfarande är det nya svarta, men jag gillar orange och tänker därför att du ska få i uppdrag att leta upp minst fem oranga saker utomhus idag. Du som inte har naturen med löv och bär inpå knuten - vad hittar du för något? Och du som har naturen omkring dig - vad hittar du? 

Dagens vardagsmotion: ut och sätt färg i ögonen. Utmana din omgivning, vem hittar först? Mest? Mest unikt? Om du vill. Eller gå ut tillsammans och njut av färgsprakeriet!

rönnbär

Om du tar finfina bilder (kan inte bli annat med den färgen?) lägg gärna ut dem på Instagram med hashtaggen #liteofta Eller behåll dem för dig själv för att i november kunna minnas det ljuva september. Du bestämmer, jag bara kommer med förslag. 

Vägrar du orange? hitta din egen färg, men rör på benen och få färg i ögonen.

DU kanske tycker att det här låter som vilken promenad som helst? Visst! Men testa att fokusera på att leta efter det oranga i omgivningen. Du som har plockat svamp kan nog se finessen med fokuset. Du släpper allt omkring dig. Du är där du är när du är där och får alltså samtidigt en stund mental återhämtning. Nu snackar vi flera flugor i samma smäll. Och din långsiktiga hållbarhet som grädde på moset!

nypon

Som vanligt: dela väldigt gärna med dig av dina färgsprakande äventyr. 

Kom ihåg att du får blogginläggen som ett brev på posten om du följer mig på Bloglovin´

HEJA DIG!

Ses snart
//Malin

Kommentarer

Kul att temat är orange. Jag älskar den färgen och just idag på min promenad till dagens poweryoga-pass mötte jag en kvinna med en stor orange halsduk konstfullt draperad runt hals och skulderparti. Så himla snyggt och mitt i Malmö!

En perfekt upplevelse passande på din blogg idag. :-)

Underbart! Kom just på: jag har ju en orange sjal! Tack för den påminnelsen! (kommer mer orange här inom kort...)

//Malin

Älskar alla sätt som gör att man kommer ut, att jaga färger var nytt men ack så bra! Själv så jagade jag svamp ute i skogen sist...ett annat sätt att komma ut dock inte för motionens skull utan mer för att få andas, strosa och bara nutå - minst lika viktigt det också!

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.