Sätt rimliga träningsmål

sätt rimliga träningsmål, intervju, marathon.se, hälsa, blogg, Malin Lundskog

Sätt rimliga träningsmål

Sätt rimliga träningsmål är rubriken på en artikel på marathon.se. Artikeln är ett resultat av en intervju av mig där vi inte bara pratar träning, Sara (som intervjuar) och jag. Vi pratar dagens intention, livet, utmattning och att byta bana i livet. Jag undrar om vi inte pratar om allt som har med hälsa att göra egentligen och vikten att vara snäll mot sig själv. Hur som, här kan du läsa hela artikeln:

Till artikeln om rimliga träningsmål 

Jag pratar om vikten av att fira i artikeln också och det är ju sedan gammalt: fira gör vi varje fredag här på bloggen! Idag firar jag artikeln och det fina mötet med Sara Holmgren. Vad firar du?

Ses snart igen,
tills dess:
HEJA HEJA DIG!!

PS. Gillar du det jag säger, fortsätt gärna följa bloggen på Bloglovin´ - så vet du att du får alla inlägg.

 

Kommentarer

Intressant läsning! Jag gillade dina ord om "Lilla stegets kraft". Det tror jag är nyckeln till att orka hålla i träning över en längre tid. Ibland är ju mål en bra morot också såklart 😉 Jag firar idag att vi får vara tillsammans idag familjen med inget inplanerat, det gillar jag 😃👍

Jag instämmer i föregående kommentar: Jag tror också att det lilla stegets kraft är viktigt, jag som tränar för en bättre hälsa, för att minska sviterna av min kroniska smärta. För mig är små framsteg stora framsteg. Jag uppskattar att få ta del av din karriärresa och kan på många sätt känna igen mig i intervjun.

Jag är glad att du har hittat en annan väg i livet. Lycka till! <3

Många kloka tankar. Jaghar aldrig varit ett fan av träning tills jag förra året hittade ett gym som passade mig med pass som gav mig energi och mersmak. Nu är jag beroende av min träning och tummar inte på mina pass.. 🤣

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.