Så att jag orkar hoppa, sjunga, dansa!

Håkan Hellström Ullevi 2017

Planen på Ullevi, tiotusentals människor som hoppar, sjunger och dansar tillsammans - en överdos av glädje, eufori, tacksamhet och kärlek. Ännu en anledning till hållbar hälsa...

Igår dansade jag för andra gången den här sommaren på Ullevis innerplan, den här gången till Håkan Hellströms sköna toner och kloka ord, förra gången till Coldplays kärleks- och glädjebeat: att orka hoppa runt i flera timmar, orka hålla armarna uppe i luften för att klappa händerna och orka ta in alla känslor som en arenakonsert innebär - det är ytterligare en anledning till att hälsan är fenomenal. Att hälsa, uthållighet och hållbarhet, både fysiskt och mentalt ger mig möjligheter att njuta av sådana här fester.

konsert Coldplay

Min vurm för det här med folkfester har jag skrivit om tidigare och jag har inte ändrat mig: gemenskap och glädje är fina grejer! Och jag vill fortsätta ta aktiv del av folkfester - upplevelsen blir så mycket större när kroppen är med och upplever till exempel en konsert.

Jag vill fortsätta orka hoppa, sjunga, dansa på konserter. Jag vill fortsätta orka känna glädjen av folkfester på ett aktivt sätt. Jag vill fortsätta leva livet till skön musik med sina människor och vara redo för en löptur dagen efter. Det här är bara ytterliga en anledning till att njuta av och leva ett liv där hållbarhet och hälsa är självklart.

PS. Du vet väl att kursen GladFriStark hjälper dig att hitta dina självklara anledningar till att leva hälsosamt utan att hetsa med dieter och hysteriska träningsprogram? Häng gärna med där!

PPS. Häng med imorgon, då sätter vi intentionen för hälsosamma känslor! Vill du slippa leta upp inlägget: följ mig på Bloglovin´så kommer det till dig automatiskt!

 Är hälsa självklart för dig? Dela gärna dina tankar i kommentarerna nedan!

Ses snart,
Malin

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Begränsad HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.