Så här får du tummen ur!

så här får du tummen ur, Malin Lundskog, hälsa

Så här får du tummen ur!

Så här får du tummen ur! Det kommer jag att prata om tillsammans med två entrepenörskompisar och du är välkommen. Oavsett om det handlar om goda vanor, dra igång ditt företag eller nå mål av något slag så stöter du på hinder. Och drar till med ursäkter som att inte ha tid, glömma, ska bara ... Nyckeln till att få ur den där tummen är i många fall att faktiskt våga se vad som hindrar dig och vända hindret till språngbräda.

Tillsammans med Anna Åberg och Jeanette Niemi bjuder jag in till ett alldeles gratis webinar där vi diskuterar självsabotörer och andra sidan av det självsaboterande myntet: självhjälpare. Galet vad det har hjälpt mig att få tummen ur när det gäller många saker. För att inte tala om hur galet mycket medvetenhet och mod när det kommer till självsabotörer och självhjälpare har hjälpt många av mina kunder att skaffa (och behålla!) goda vanor.

Välkommen på gratis webinar

17 december kl 11-12 är det som gäller, du anmäler dig här: webinar så här får du tummen ur

Du vet väl att vi har skrivit en bok om hur du vänder självsabotörer till självhjälpare och på så sätt skapar ditt drömliv? Den hittar du här: Skapa ditt drömliv (scrolla två böcker ner)

så här får du tummen ur, goda vanor, Malin Lundskog
boken om självsabotörer

Frågor? Hör av dig, det här är verkligen kul att prata om!

Ses snart igen,

heja dig så länge!

//Malin

 

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.