Söndagsposen - och grejen med kroppsspråk

söndagsposen, stjärna, powerpose, blogg, Malin Lundskog

Söndagsposen

Söndagsposen är tillbaka och det med stjärnglans! Har du tänkt på att du kan använda kroppen för att både lura knoppen och också förstärka en känsla? Alltså: oavsett om du känner dig som en stjärna eller inte kan du alltid posera som om du vore en. För då luras du att tro att du är en och om du tror att du är en, så ... Är du ju en stjärna! Hur smart är inte det? Jättesmart om du frågar mig.

Vill du se en stjärna?

Vill du se en stjärna, se på dig själv. I stjärnposition. Den här är segertecknet, modet (ett ben lyft gör livet vingligare), stabiliteten (du behöver hålla koll på coremusklerna för att kunna balansera) och öppenheten i en och samma pose. En superkombo, eller hur? 

Dagens #strikekapose från mig är stjärnpositionen - sno den gärna och gör din egen superstjärna. Samtidigt som du öppnar upp dina armar kan du testa att säga "yeah!" eller nåt annat som du tycker ger kraft. Prat och pose ger ännu större effekt. Känner du skillnaden?

söndagsposen, strike a pose, powerpose, stjärnposition
På väg att bli en stjärna. OBS! för att även fingrarna gör v-tecken he he

Här hittar du några av mina tidigare inlägg om sköna positioner att landa in veckan och ladda upp inför nästa. Eller att bara göra för att de känns bra!

Powerpose - så tar du makten

Hoppa!

Fler inlägg om att powerposa hittar du om du söker på strikeapose här på bloggen. Du kommer väl ihåg att du kan följa bloggen på Bloglovin´ - så missar du ingen mer söndagspose. Eller nåt annat inlägg heller ...

Ses snart, 
tills dess:

HEJA HEJA DIG!
//Malin

 

Kommentarer

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Begränsad HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.