Salta bad och söta duschar

salta bad söta duschar, duschvägg, badshop.se

Salta bad

ett samarbete med badshop.se

Salta bad och söta duschar, gärna mer salt än sött en sommar som denna. Ja, du som har hängt med mig ett tag vet ju: jag badar. Året runt. I havet. Där slänger jag mig i utan att tänka på något annat än den sköna känslan. Naturen sköter resten liksom. Visst är vissa ställen vackrare än andra, men ett bad är ett bad är ett bad. I duschen däremot är det annorlunda, där bristen på hav och natur gör att jag ställer helt andra krav. I badrummet vill jag ha det fint och fräscht och inte behöva oroa mig för att jag skvätter ner. Eller för att duschdraperiet blir ... äckligt! En dusch är inte bara en dusch.

Söta duschar

Jag älskar salt i håret (ha! vem behöver saltvattensspray liksom?) och att min frisör säger att jag inte ska tvätta håret. I alla fall inte mer än max två gånger i veckan. Men för mycket och för lite skämmer allt, så självklart duschar jag. I alla fall mellan varven. Jag vet att det kanske låter helt crazy såhär 2018, men duschen är mer av en högtidsstund och då ska det jädrar i mig vara fint. Och funktionellt! Ska jag lämna havet och fräscha till mig i en sötvattensdusch då vill jag ha en fin omgivning. Ju fler salta bad, desto viktigare har badrummet blivit för mig. För att jag ska tycka att det är värt besväret att gå in tror jag. Går den ekvationen ens ihop? Hur som helst: den här insikten har fått mig att googla på badrum. Och duschväggar! Vi behöver levla upp vårt badrum (du fattar ju, två f.d. tonårssöner, en hund, en man ... och jag!) Jag har fastnat för någon av de här hos badshop.se där det är lätt att klicka i mina val: om jag vill ha frostat (det vill jag), tonat eller klart glas, om jag vill ha rak eller svängd duschvägg, storlek, prisklass, märke, kampanj och så vidare. Välj, klicka och vips! så är det klart. Passar mig perfekt, så kan jag fortsätta att vara utomhus även när jag shoppar. Dessutom är siten både lättförståelig och snabbladdad. Mindre tid på att handla, mer tid för ut och njut - helt min melodi!

Snygga duschväggar

Jag funderar på den här: 

salta bad söta duschar, badshop.se,
Duschvägg: Arrow wall, delvis frostat glas. Foto: badshop.se

eller den här: 

salta bad söta duschar, duschvägg, badshop.se, svedbergs
Duschvägg: Svedbergs Forsa, frostat glas. Foto: badshop.se

Vad hade du föredragit - helt eller delvis frostad? Tycker du som jag kommer jag att visa det för min man, vi är inte helt överens ...

Tills jag har bestämt mig tar jag ett bad. Ute. I havet.

Ses snart igen,

heja heja dig så länge! Och sommaren.

//Malin

PS. Det kan vara värt en upprepning: jag skulle aldrig samarbeta med någon som står för något som inte jag kan stå för. Är du på gång att fixa till badrummet är detta ett genuint tips på site att besöka!

 

Kommentarer

Ja, att bejaka fantasin är inte fy skam :-)
Har inte ens ett badkar och gillar inte alls att bada badkar. Konstigt - jag som älskar att bada ...
//Malin

Ja, alltså, jag förstår. Duschar inte heller mer än 1-2 ggr/vecka då jag också tvättar håret, från att tidigare ha duschat varje dag och tvättat håret varannan. Inte klokt. Både kropp och hår mår bättre. Och även om jag inte kastar mig i plurret lika ofta som du så tar jag raggartvätt varje dag. Funkar det med!

Fördelen med frostat är ju att enskilda vattendroppar inte syns tillnärmelsevis lite mycket. Något jag skulle uppskattat.

Permalink

Imponerande att du badar utomhus så mycket...jag är lite mer av en badkruka även om det är skönt på sommaren ;)
Inomhus älskar jag dock att duscha, gärna varje dag. Jag försöker använda bra naturliga produkter så mycket vi kan. Jag föredrar ju frostat glas för insynsskydd, men jag gillar ju mer mysigt, omringat och du verkar känna mer för öppet och med frihetskänsla ;)

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Begränsad HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.