Skaffa hund - på riktigt eller på låtsas

hundpromenad

I sann söndagsanda vardagsmotionerar vi vidare tillsammans. Idag med en hund! Jag har ju utlovat enkla lösningar på att få till den dagliga rörelsen, att skaffa hund kanske inte räknas till något enkelt? Så, har du inte redan hund eller en hund att låna över dagen kan du ju låtsas att du har en.

En hund behöver ut och röra på sig och uträtta sina toalettbestyr minst tre gånger om dagen. En morgonpromenad, en mitt på dagen och en eftermiddagspromenad. Minst! Typsikt bra vardagsmotion en söndag tycker jag. Dela gärna med dig av dagen hundpromenader i kommentarerna nedan!

Imorgon kör vi vidare med måndagsrörelse för knopp och kropp. Häng med då! 

För att inte missa något: häng med på Instagram där du har möjlighet att få extra pepp. Gör du egna inlägg tagga dem med #liteofta och #vardagsmotion så hittar jag dem och kan ge dig en extra klapp på axeln. Om du vill! 

Självklart är du välkommen in i Facebookgruppen GladFriStark - där blir det också motion var dag. 

Och: följ bloggen på Bloglovin´, så missar du inte nåt!

Heja på!
Ses imorrn igen.

//Malin

PS. hunden på bilden var min så länge han kunde. Saknar honom varje dag och är innerligt tacksam för att han gav oändligt med möjligheter till motion och så mycket närhet. Hälsosamt de luxe! 

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.