SKRING: skriva + springa = sant

skring

Hurra för hela oss! Kroppen, knoppen, själen - hela paketet med alla fenomenala synergieffekter. Så mycket hurra för det att en skitduktig springande skrivcoach och jag, den skrivande löpcoachen, bjuder in till Skring i Italien. 

Skring
Skring kombinerar skriv och träningsglädje, inte bara löpning. Inte löpning alls om du inte vill springa ... Det var när Jeanette Niemi och jag började prata om hur mycket gemensamt det finns mellan skrivande och just löpning som namnet Skring föddes. Skriva + springa = skring. Så självklart! Eller hur?

Hur ord för ord kan jämföras med steg för steg. Hur det bygger vidare till mening för mening och kilometer för kilometer. Hur uthållighet krävs för att inte ge upp vid idétorka eller ösregn och hur både skrivande och springande ibland är rent för jävligt jobbigt, ofta underbart där tankarna far och flyger precis som benen och att man aldrig ångrar ett pass! 

Att dessutom hjärnan får en kreativ boost och energipepp av att kroppen jobbar och sliter ett tag är sannerligen en vinnande faktor för Skring. Och att kroppen får återhämtning och att viktiga reflektioner sker i skrivandet gör också sitt till. 

Skring kombinerar skriv- och träningsglädje och det är speciellt framtaget för att ge dig en kreativ pepp och glädjefylld energi, genom att kombinera kropp och knopp. Vi tar fasta på det hälsosamma med att skriva och att motion boostar skrivandet med kreativitet och fokus. Snacka win-win! 
 

Jeanette Niemei
Jeanette Niemei, skrivcoachen de lux! (Foto: Tomas Niemi)

Mer om Skring
I juni 2018 drar vi till Italien och jag hoppas självklart att du som tycker om att röra på dig och att skriva hänger med. Vi sätter glädjen i skrivandet och träningen i fokus och reser iväg med en ganska liten grupp för att alla ska få sin individuella feedback och att vi alla ska känna oss trygga i gruppen.

Nej, nej - inga förkunskaper krävs. Det räcker att du tycker att det här verkar härligt. Har du förkunskaper är du lika välkommen såklart - det fina är att vi alla kan utvecklas! 

Vi bor på Villa Ottilia, som du kan läsa om här: Villa Ottilia

Ännu mer om Skring
Vi kommer att träna på både skrivande och fysisk träning, du bli coachad i grupp och får individuell feed back av två passionerade coacher. Det finns tid för egentid och du får med dig verktyg för fortsatt skrivande och fortsatt träning hem. Miljön är galet inspirerande och det finns möjlighet till utflykter till strand/stad/vingård för dig som vill det. På boendet är det helpension som gäller. 

Du hittar ännu mer om Skring här  där du också bokar din plats till äventyret. 

OBS! Boka tidigt-erbjudande
Bokar du ditt deltagande senast 31 oktober 2017 bjuder både Jeanette och jag dig på en coachingtimme (värde 1 500:-/styck). Så värt!

 


Ses snart igen! 

HEJA DIG!
//Malin

Kommentarer

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.

Det snällaste du kan göra för en författare: köp hennes bok!

Jag har köpt träningsredskap som miniband och trx hos Träningspartner.

Glad fri stark, författare, bok om hälsa

 

Beställ GLAD FRi STARK! Boken om hälsa du inte ska läsa, utan göra ... 

En hel bok fullknôkad med löparglädje. Köp boken!