Skriv dig framgångsrik - ny webbkurs

skriv dig framgångsrik ny webbkurs, Malin Lundskog

Skriv dig framgångsrik

Skriv dig framgångsrik! Jag funderade länge på titeln. Tänk om någon tror att jag tror att jag är något? Tänk om någon tror att det här blogginlägget innehåller en mängd karriärtips? Eller att jag har bytt inriktning från hälsobranschen utan att berätta något? Men, som du ser, jag behåller rubriken. Den säger precis det jag vill säga: genom en strukturerad skrivprocess kan du nå enorma framgångar! Du som vill utvecklas: se hit! 

Vad som är framgång är ju individuellt, men gemensamt för oss alla är att vi kan nå dit genom att se vad det är som hindrar oss.

Ny webbkurs - 30 dagar att vända självsabotage till självhjälp,
energi och mod!

För dig som vill utvecklas som människa och har tröttnat på att de goda vanorna inte håller i sig. Här är chansen att se vad det är som hindrar dig att hitta det där flowet med energi, glädje och konsten att hjälpa dig själv.  Läs mer om kursen för dig som vill utvecklas som människa.

Glömskan, ska bara eller presteraren till exempel. Eller Jante som hindrade mig att skriva rubrik först ... Vem är det som styr med dig och ditt liv. Egentligen? Lär dig att se dina mönster och hur du ska hantera dem som går emot din utveckling i en helt fenomenal skrivprocess.

Under den här 30-dagarkursen vänder du självsabotage till självhjälp och kommer att smala  samla energi, glädje och konsten att hjälpa dig själv. OBS: EARLY BIRD halva priset t.o.m. 31/12 2018: 1875:- istället för ordinarie 3750:-

______________________

För dig som driver hälsoföretag och är lika trött som jag var tidigare på att inte lyckas nå ut trots att du vet att du kan och vet precis vad du behöver för att dina kunder ska må sitt bästa. Den här onlinekursen är som klippt och skuren för dig! Den hjälper dig nämligen att få syn på vad det är som hindrar dig att nå alla framgångar du vill nå. 

Här läser du mer om kursen för dig som är hälsoföretagare

Splittraren, vagheten eller perfektionisten till exempel. Eller jante som tog tag i mig, när jag först inte vågade sätta den rubrik jag ville på det här inlägget.Vem är det egentligen som styr ditt företag? Och hur mycket skillnad skulle du göra om du kunde vända ditt självsabotage till självhjälp, energi och mod? Jättemycket, kan jag avslöja redan nu.

Och väljer du att gå 30-dagarkursen där du vänder självsabotage till självhjälp kommer du att samla energi och mod och lära känna dig själv, dina styrkor och vad det är som hindrar dig att nå framgång. pris 3750:- (ink moms-priser)

____________________

Vill du veta vad tidigare deltagare säger? Kolla in de här klippen:

MB Hälsa om självsabotörer

Sanell funktionsmedicin om självsabotörer

Privatperson: mer om kursen här 

Hälsoföretagare: mer om skriv dig framgångsrik och anmälan hittar du här 

Finfin julklapp till dig, en väninnna och/eller ditt företag, särskilt under december då vi kör early bird!

Ställ alla frågor du vill ställa antingen i mail eller i kommentarerna här. 

Ses snart igen!

HEJA HEJA!
//Malin

PS. innehållet i programmet är detsamma men med olika inriktning på skrivuppgifterna beroende på om det gäller dig eller ditt företag.

PPS. Du vet väl att boken Skapa ditt drömliv - hur självsabotörer blir självhjälpare finns? Boken hittar du här! (fjärde uppifrån)

skriv dig framgångsrik självsabotörer

 

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.