Splittraren håller drömlivet på halster

splittraren håller drömlivet på halster, drömliv, Malin Lundskog, webbkurs

Splittraren håller drömlivet på halster

Splittraren håller drömlivet på halster. Alla framgångar och nådda mål också! Genom att charma upp dig i brygga med all sin kreativitet och sina nya idéer ser Splittraren till att du inte löper linan ut med något, utan får dig att dra igång nya projekt och satsa på nya idéer. Igen och igen och igen ... 

Jag har skrivit om Splittraren förut, men frågar du mig kan jag inte skriva om den tillräckligt. Den är en ständig följeslagare till mig och någon som jag måste vara väldigt uppmärksam på. Snacka om att den charmar ihjäl mig! Jag älskar när popcornhjärnan drar igång och jag får idéer till nya projekt såväl i jobbet som privat, när jag kommer på nya tjänster, nya träningsplaner och kanske nya sätt att organisera mitt liv på. När jag vill resa till nya ställen, lära mig nya saker, skaffa nya rutiner.

Det självsabotören Splittraren gör är ju, precis som alla sina kompisar, att skydda mig från att slippa utmaningar. Slippa ändra på något. Och ändå få mig att känna att jag är en skön typ som är så himla kreativ. Älskar att vara kreativ! Älskar att dra igång nya projekt! Men efter ett tag börjar ju även nya projekt bli gamla och inte lika roliga. Eller så kommer jag någon vart med ett projekt och är så nära att lyckas genomföra det att jag ... inte tycker att det är lika viktigt längre (en omedveten rädsla att lyckas!). 

När jag ser det här kan jag vända kreativiteten till kraft och se till att inte Splittraren håller drömlivet på halster. Jag kan se det positiva med kreativiteten och engagemanget till nya projekt och planer, jag kan kanalisera kraften så att den blir mer fokuserad och inte poppar runt och grabbar tag i nästa idé som kommer upp i mitt huvud.

Jag är galet tacksam över att ha förstått det här och hur det hjälper mig att våga se mina mönster. Det är faktiskt mitt allra hetaste tips för att levla upp, skapa ditt drömliv, nå dina mål, skaffa dig goda vanor: våga se dina mönster. Undersöka dina självsabotörer.

Från splittring till kraft

Splittraren håller drömlivet på halster och är en (av många!) självsabotörer som inte alls vill att du ska utvecklas eller nå dina mål och är en av alla självsabotörer vi kommer att jobba med i kursen som startar den 1 februari: Självsabotörer blir kraft, en 30 dagar skrivprocess för dig som vill skaffa goda vanor och för dig som driver eget inom hälsa (två olika inriktningar på kursen) Du hittar mer om den här: Självsabotörer blir kraft

Vill du veta mer om självsabotörer och hur du vänder dem till kraft? Läs gärna boken Skapa ditt drömliv. Den hittar du här (skrolla några böcker ner)

splittraren håller drömlivet på halster, Skapa ditt drömliv, författare, malin Lundskog

Mer om Splittraren hittar du här

Och igår skrev jag om Vagheten - det inlägget hittar du här

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Begränsad HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.