Sport-bh - mina favoriter!

sport-bh - mina favoriter, hälsa, träning, tips, Malin Lundskog, Salming

Sport-bh - mina favoriter

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Pierre Robert SE och the Coreshop
(OBS! rabattkod längre ner)

Sport-bh - mina favoriter är två olika märken. Jag har drivit en sports bra squad, deltagit i volanglöparevent och sprungit med magen bar i största allmänhet den här sommaren. Och ja, jag tycker att utseendet på en sport-bh har en viss betydelse! Men framförallt är det ju funktionen som är grejen. Både passform, bekvämlighet, hållfasthet och att den inte får för sig att skava när jag blir svettig eller har badat i den. Sen ska den inte bli iskall på vintern heller. De här två är mina favoriter (och tro mig, jag har testat många):

Pierre Robert sport-bh

en sömlös, supermjuk sport-bh som ändå håller stadgan. Den finns i ett gäng snygga färger. Det här är nog den mjukaste av alla sport-bh:ar jag har testat. Det spelar ingen roll om jag har sprungit i flera timmar eller badat med den, hur blöt den än är, är den aldrig svår att få av. Eller på ... Den känns sval på sommaren (okej, vad känns svalt i hettan som har varit sommaren 2018?) och jag blir inte iskall om brösten under vintern. Modellen jag använder är den som heter sport-bh kort och gott.

sport-bh - mina favoriter, Pierre Robert, Malin Lundskog
Pierre Roberts sport-bh - funkar finfint att hoppa i :-) 
sport-bh  - mina favoriter, Pierre Robert, rygg, Malin Lundskog
Funkar fint att hoppa i sjön också :-) Du som har testat Pierre Robert förut - har du sett det nya hålet i ryggen? Inte bara snyggt - skönt luft- och rörelseinslag!

Här hittar du Pierre Roberts sport-bh

Salmings sport-bh 

som du hittar på the Coreshop (där du också har 10% rabatt i hela shoppen med koden HÄLSAMERA) är min nästa favorit. Tunnare axelband än Pierre Rooberts, men de skaver inte ett smack. Och den håller brösten fint under en löprunda! Kul färgkombinationer och i ryggen kan du välja om du vill ha ett kryss (det vill jag) eller inte. Salmings sport-bh är vadderad och det gillar jag när jag springer eller tränar bland folk jag inte känner. Vet att jag inte är ensam om att tycka att det är jobbigt när formen av bröstvårtorna syns igenom kläderna ... 

 

sport-bh - mina favoriter, Salming, rygg
Salmings sport-bh och en trx i ett körsbärsträd ...

Här hittar den Salming-bh:n jag bär på bilden. Finns fler i the Coreshop och du har 10% rabatt t.o.m. 31 augusti 2018 med koden HÄLSAMERA

storlekar?

Jag är en 75 C och har valt small på båda de här modellerna. Då gillar jag att en sport-bh sitter åt ordentligt! Men, som jag skrev ovan, de här är inte så tighta att de inte går att få på och av när en är svettig o go. 

Så ... det när det gäller sport-bh - mina favoriter kommer från Pierre Robert SE och the Coreshops Salming. Hoppas att du har glädje av bh-tipsen, har jag missat någon parameter i min beskrivning? Fråga gärna! 

SES SNART IGEN!
HEJA HEJA DIG SÅLÄNGE!

//Malin

PS. annonslänkarna i blogginlägget innebär inte någon merkostnad för dig och inte heller att jag låter mig påverkas att skriva vissa saker om vissa produkter. Åsikterna är mina egna och väljer du att köpa något via en länk här ger det mig en kickback, men ditt pris är detsamma som via vilken länk som helst. Tack för att du hjälper mig att sätta värde på min blogg :-) 

Kommentarer

Tack för tipsen :) Jag tycker det är svårt med sportbh... Har fått testa mig fram lite och som du skriver så tycker jag också att utseende har en liten betydelse. Alltid roligt om man tycker det man har på sig är fint :)

Tack för kanontips, har så konstig form på brösten så jag har inte hittat några bra bh:ar., så jag går helst på jämn mark för att hålla dem så stilla som möjligt. Helt ärligt tror jag det är en bra ursäkt att inte springa eller röra sig, för det blir jobbigt när det gör ont, när jag inte har en bra bh. Så tack för att du tog bort en undanflykt till ❤️

Tack för tipset. Jag tycker att det är svårt att hitta sportbh som sitter bra. Jag vill inte att bröstvårtorna ska synas igenom och jag vill inte att brösten ska bli helt tillstryckta platta.. Jag har några men tror de är lite små för de sitter verkligen åt. Istället har jag en bra BH som jag använder. Den sitter åt men ändå utan bygel. Ska spana in dina tips.

Åh vilka efterlängtade tips!!!❤ Är smått desperat för att jag inte hittar bekväma sport-bh. ALLA jag har (många) är gummiaktiga, hårda, drar ner hela axlarna, andas inte, pressar ihop mig som tvångströjor mm. Precis innan jag läste ditt inlägg satt jag med värkande nedtyngda axlar och önskade mig en platt bröstkorg😅

HÄR kände jag mig som hemma! Är mitt i en fullspäckad dag med små barn, socialmedia, rutiner, mail om samarbeten (trots lördag) och förebreda huset till salu - men alltså HÄR.. här kommer jag lusläsa mig igenom varenda rad så snart jag skapat några minuter till övers!😃✨🧡✨🤗🙏♥️

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.