Tips på trygghet i höstmörkret.

tips på trygghet i höstmörkret, define me, säkerhetsprodukter, larm

Tips på trygghet i höstmörkret

inlägget är ett samarbete med Define Me

Tips på trygghet i höstmörkret, kan det vara något för dig som vill springa, promenera, cykla eller njuta på annat sätt utomhus? I så fall har jag tre bra sådana och en finfin rabatt till dig! Om du inte vill använda höstmörkret som en ursäkt för att slippa ta dig ut på löprundor, promenader eller andra utonjut-äventyr vill säga. Och tro inte att jag inte förstår dig som använder den ursäkten, för mörker ... är mörker!

Oron över att mörkret är läskigt gör att många stannar kvar inomhus även om de vill ut. Genom att stanna inne känner de sig inlåsta och får inte heller den motion och/eller träning de vill ha. Vilken ond cirkel va? Istället för att våga sig ut, öka sitt mod och förbättra sin hälsa (frisk luft, motion och så vidare). Fram för den goda cirkeln tycker jag. Vad tycker du?

Tre tips för att öka tryggheten där ute 

  • Ta med dig en vän ut! Ring inte bara en, ut och njut tillsammans istället. Tillsammans är ju både kul och tryggt! Tillsammans med någon annan känner du dig tryggare och får dessutom den extra hälsosamma kryddan av umgänge. Har du ingen vän som vill följa med dig ut kan du ringa mig eller leta runt bland alla grupper på Facebook med tjejer som springer/tränar/promenerar. Eller starta en egen grupp. Det finns många därute som skulle bli överlyckliga av ett sådant initiativ från dig, det är jag säker på! 
  • Se till att du syns! Särskilt om du rör dig i trafiken. Reflexer kompis. Reflexer! Och cykellampor/pannlampor och så vidare. Visst har du koll på att du behöver kolla så att dina reflexer funkar inför varje ny säsong?
  • Se till att du hörs! Jag har skaffat mig ett överfallslarm från Define Me, som är superenkelt att hänga på vilken jacka eller väska som helst. Som låter. Massor! En enkel knapptryckning och jag är säker på att jag skrämmer iväg vilken våldtäktsman eller rånare som helst. 

Rabattkod för mina läsare!

Eftersom du som läser min blogg precis som jag gillar att vara utomhus och röra på dig vill jag att du också ska känna dig trygg därute. Därför har du 20% rabatt på alla Define Me:s säkerhetsprodukter till och med den 14 oktober 2018, med koden Hälsa. Här hittar du deras överfallslarm och övriga produkter inom säkerhet. Behöver du inte ett själv, tycker jag att det här en perfekt gåbortpresent. Eller förattviärkompisar-gåva. Håller du med? Förresten om du ändå är där: surfa runt en stund och titta på vad de har. Färg och glädje!

tips på trygghet i höstmörkret
lätt att hänga på sig, inte ett dugg störande när jag springer
tips på trygghet i höstmörkret
ahh larm! Och ahh, vilken snabb leverans!
tips på trygghet i höstmörkret
Gillar inte bara själva grejen med att larmet låter. Gillar möjligheten att skapa en scen!

Inget av mina tips på trygghet i höstmörkret är en garanti för något annat än att du ökar sannolikheten att inte bli överfallen. Framförallt undviker du den där galet jobbiga känslan av oro, som gör att pulsen sticker iväg utan att du jobbar för det. Genom att du blir lugnare, känner du dig säkrare. Känner du dig säkrare agerar du också säkrare och ser starkare ut. Redan där avskräcker du de som vill närma sig dig i ont syfte. Den goda cirkeln som sagt. 

Har du fler tips tips på trygghet i höstmörkret? Dela gärna med dig av dem, för inte ska vi låta mörkret stoppa oss och vår goda hälsa?

Ses snart igen,

tills dess: HEJA HEJA DIG!
//Malin

Kommentarer

I knoooow! Blir också skitförbannad över det! Det får komma i ett annat inlägg, är ju så mycket större! Larm osv betyder inte att vi resignerar, bara ett sätt att öka möjligheten att bryta normer ...

Personligen har jag både blivit förföljd och överfallen, och dessutom flera gånger. Har varit storstadsbo fått uppleva en del riktigt otrevliga saker. Jag är glad att jag inte bor i stan längre. Larm är säkert bra, och jag har hellre ett på mig än att jag är utan om jag måste gå på stan ensam på kvällen. Men trygg kommer jag aldrig mera känna mig på gatorna om kvällarna sen min sista vakthund gick bort. Den hundrasen jag hade är vad som går åt om jag ska känna mig trygg igen. Eller något som är förbjudet att äga och använda.

Fy fasen!! Kan förstå din känsla, även om jag inte har blivit överfallen. Däremot förföljd ... Gått med nyckeln redo som et vapen och telefonen med numret färdigslaget för att bara kunna trycka på ring. Galet. Och jävligt frustrerande! Men håller med: hellre ett larm än inget.

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.