Träna ben - häng tvätt

Malin Lundskog gör tåhävningar

Dags att tvätta midsommarstassen? Passa på att få in knäböj och tåhävningar! Och ett gäng upphopp däremellan... Varsågod, dagens passa på-träning passar perfekt när du ändå ska hänga tvätt. Ner och böj, upp och sträck. 

Knäböj - rak rygg, stark bål - kom djuuuupt ner så blir det rörlighetsträning för höfterna också. 

Tåhävning - stå lite mer på den där stora trampdynan bakom stortån än på den lilla bakom lilltån. Tighta till magen och lite på balansen. I dag har armarna fullt upp med att hänga tvätt och kan inte balansera åt dig. 

Sänk axlarna och andas. 

Upphoppen? De gör du på väg upp mot klädstrecket. Men du... Jag fastnade i torkvindan första hoppet, så håll bättre koll än vad jag gjorde. Du som följa mig och mina Instastories har sett hopp-äventyret, du som inte har det: ett hett tips är att där visar jag vad som händer behind the scenes, häng gärna med dit! (@halsameramalin heter jag där) 

Ner i knäböj, hopp upp, upp i tåhävning och om och om igen beroende på hur mycket kläder du hänger. En perfekt uppvärmning för grodhoppen runt stången i morgon? 

Vi ses då! Med träning du kan passa på att göra när det ändå är midsommarafton... 

//Malin

Malin Lundskog knäböj

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Begränsad HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.