Tyck om dig - tidernas hälsotips!

tyck om dig

 

Nystartstider för många nu så här när hösten och rutiner börjar ge sig tillkänna. Jag tänker därför dela med mig av ett hälsotips som slår alla andra: TYCK OM DIG!

love yourself

En långsiktigt hållbar förändring börjar med att du tycker om dig själv och ser ditt eget värde. Den du tycker om och bryr dig om gör du ju snälla saker för, eller hur? Du vill att den du tycker om ska må bra på lång sikt. Och kort. Tycker du om dig själv är det lättare att fatta beslut som leder till långsiktig hållbarhet, vilket innebär att du kommer att ha lättare att säga ja till sådant du mår bra av, njuter av och tycker om. Sådant som ger dig kraft, energi och glädje.

När du ser ditt eget värde kommer du ha lättare att säga nej till sådant som nedvärderar dig, tär på dig och gör att du inte är tillfreds med dig själv eller livet självt. Du kommer dessutom ha mycket lättare att tycka om andra, glädjas med andra och berätta det för dem. Kärlek och generositet är hälsosamt och något som växer ju mer vi slösar med det!

Nu jäklar...
Innan du drar igång en satsning på träning, kosthållning och avancerade scheman: TYCK OM DIG! Det spelar ingen roll hur mycket du tränar, vilar eller hur bra du äter om inte den biten finns där. Så istället för att säga att "nu jäklar ska jag komma igång med träningen" är mitt heta hälsotips att säga till dig själv att "nu jäklar ska jag komma igång med att tycka om mig själv". Jodå - det går att träna på det också. Börja gärna här i kommentarstråden med att lovebomba dig själv! Det är jätte-okej och alltid inspirerar det någon, det är jag säker på. 

Jag tycker till exempel om att jag är modig och har fräknar (man skulle kunna tro att det är Pippi jag pratar om;-)  

TYCK OM DIG - det är det många som gör!
Ses snart

//Malin

PS. Du är varmt välkommen in i Facebook-gruppen Glad Fri Stark, där vi både lyxar till det och ser till att fira våra framgångar. 

PPS. Vill du lära känna dig själv bättre och faktiskt göra en plan för hösten (och livet)? Häng med på webbkursen Glad Fri Stark - med hälsan som hävstång

Kommentarer

Permalink

Jag tycker om att jag vågar tänka på mitt eget sätt och att jag hela tiden blir bättre och bättre på att inte göra sådant som jag inte vill!

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Begränsad HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.