vagheten skymmer sikten

vagheten skymmer sikten, mål, webbkurs, Malin Lundskog

Vagheten skymmer sikten

Vagheten skymmer sikten till det som är dina drömmar och mål. Ja, apropå det här som det handlar mycket om överallt just nu: mål, nyårslöften, drömmar och visioner. Är du vag när du pratar om vad du vill, vem du vill vara, vart du vill och när du vill göra något skymmer du sikten från det du vill nå. Vagheten skymmer sikten genom att göra den luddig, suddig och inte ett dugg konkret.

Men du: det är inte kört för att du känner dig vag när du sätter mål eller bestämmer dig för ett nyårslöfte. Mitt allra hetaste tips för att faktiskt levla upp, nå dina mål, skaffa dig goda vanor är att våga se dina mönster och undersöka dina självsabotörer.

Vagheten är en (av många!) självsabotörer som inte alls vill att du ska utvecklas eller nå dina mål. Vagheten gör dina drömmar och målsättningar så diffusa att du till slut inte vet riktigt vad det är du vill. Och kanske till och med tänker att det nog inte är så viktigt att nå det där målet, eller utvecklas på det där sättet. EFTERSOM DU INTE SER hur det skulle kunna vara. 

Känner du igen dig?

Känner du igen det här? Det gör jag! När jag sätter läskiga mål (hoppa fallskärm) eller vill skaffa mig obekväma vanor (typ meditation/mindfulness varje dag) Det tar sig i uttryck att jag kanske eventuellt skulle vilja något (men bara kanske, vilket ger mig en ursäkt att strunta i att utmana mig för att nå dit), att det hade varit kul att lyckas med något någon gång (väldigt oklart när - alltså ingen indikation att sätta igång att närma mig).

Vagheten slår till när du (omedvetet) tycker att något är läskigt eller obekvämt och är en av alla självsabotörer vi kommer att jobba med i kursen som startar den 1 februari: Självsabotörer blir kraft, en 30 dagar skrivprocess för dig som vill skaffa goda vanor och för dig som driver eget inom hälsa (två olika inriktningar på kursen) Du hittar mer om den här: Självsabotörer blir kraft

Vill du veta mer om självsabotörer och hur du vänder dem till kraft? Läs gärna boken Skapa ditt drömliv. Den hittar du här (skrolla några böcker ner)

vagheten skymmer sikten
Boken Skapa ditt drömliv

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Begränsad HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.